Life

Care este programul farmaciilor de Paștele ortodox, în 2024. Unde găsiți farmacii deschise non-stop

Program farmacii de Paște în anul 2024. De unde îți poți face rost de medicamente în perioada sărbătorilor Pascale dacă ai nevoie.
03.05.2024 | 10:00
Care este programul farmaciilor de Pastele ortodox in 2024 Unde gasiti farmacii deschise nonstop
Program farmacii Paște 2024. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Afecțiunile și sănătatea nu țin cont de sărbători, astfel că, mulți oameni ajung să aibă nevoie de medicamente inclusiv în perioada sărbătorilor. Iată ce program au cele mai cunoscute de Paște, în anul 2024.

Program farmacii de Paște 2024

După cum este de așteptat, cele mai multe farmacii vor avea un program redus de Paște, 4, 5 și 6 mai 2024. Totuși, o parte dintre acestea vor avea și un program non-stop, astfel că, în caz de urgențe, te poți deplasa și poți face rost de medicamente la orice oră din zi și din noapte.

ADVERTISEMENT

Deși unii au nevoie de tratament din cauza unor afecțiuni medicale, românii obișnuiesc să dea adesea buzna în farmacii după ce au consumat prea multă mâncare, mai ales dacă au ținut și cele 48 de zile de post. 

De unde poți lua medicamente în perioada sărbătorilor Pascale

De menționat este că farmaciile pot avea program diferit de Paște în 2024, în funcție de orașul în care locuiești. Dar farmaciile mari obișnuiesc să respecte același orar pentru aproape toate punctele de vânzare. Indicat ar fi, dacă se poate, ca persoanele care știu că urmează o anumită schemă de tratament să se asigure din timp că nimic nu le lipsește.

ADVERTISEMENT

Program farmacia Catena Paște 2024

Catena nu a anunțat după ce program va funcționa de Paște în 2024. Anul trecut, însă, farmaciile ai fost deschise chiar și până la ora 23:00 în prima zi de Paște, cu două ore mai mult decât în timpul săptămânii.

Program farmacia Dona de Paște

Și lanțul de farmacii Dona a avut în 2023 un program destul de convenabil pentru clienții săi, terminând de Paște tot la ora 23. Anul acesta, însă, până la momentul scrierii acestui articol, orarul nu a fost făcut public.

ADVERTISEMENT

În București, mai multe farmacii Dona vor avea program non-stop de Paște în 2024. Este vorba despre cele situate la adresele: Strada Pajurei, numărul 7, Bulevardul Magheru, numărul 32-36, Calea Vitan, numărul 199 și Liviu Rebreanu, numărul 13A, bloc N20.

Program farmacia Dr. Max Paște 2024

Ziua muncii nu va afecta activitatea farmaciilor Dr. Max. Astfel că, până pe 3 mai 2024, aceste farmacii vor avea un program normal, urmând ca pe 4 mai să-și deschidă ușile la ora 8. Totuși, acestea se vor închide mai devreme.

ADVERTISEMENT

Pe 5 mai, toate farmaciile Dr. Max vor fi închise, la fel cum se va întâmpla și a doua zi de Paște. Prin urmare, dacă ții morțiș să-ți iei medicamente de la această farmacie, ar trebui să-ți faci din timp provizii.

Program farmacia Ana Maria de Paște

Farmaciile Ana Maria sunt apreciate de mii de români. De asemenea, acestea vor avea program normal până pe data de 3 mai. Pe 4 mai 2024, înainte de Paște, punctele de lucru vor funcționa între orele 08:00- 18:00. În prima și a doua zi de Paște, în 2024, aceste farmacii nu vor avea program cu publicul și vor fi închise.

Farmacii deschise non stop de Paște

În capitală, mai multe farmacii vor avea program non-stop de Paște în 2024. Este vorba despre farmaciile Help Net situate la adresele: Bulevardul Ion Mihalache, numărul 92, Strada Radu Beller, numărul 3-7, Drumul Taberei, numărul 44, Bulevardul Iuliu Maniu, numărul 140, Piața Gorjului, Șoseaua Mihai Bravu, numărul 128 și Bulevardul Unirii, numărul 27.

De asemenea, pe 5-6 mai vor deschise toată ziua și toată noaptea Farmacia Santia Victoriei, situată pe Bulevardul Iancu de Hunedoara, numărul 30-32 și Farmacia Farmadex, de pe Șoseaua Pantelimon, numărul 291, precum și Farmacia Farmaplus, de pe Calea Moșilor, numărul 257. Deschisă va fi și Farmacia Arta, de pe Șoseaua Berceni, numărul 25, bloc 38, scara 1, notează wowbiz.ro. 

ADVERTISEMENT
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa...
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa cum fac toți românii, ce puteam să fac?
O tânără va fi eutanasiată după trei ani și jumătate de procese: „Mă...
O tânără va fi eutanasiată după trei ani și jumătate de procese: „Mă simt ușurată. A fost o luptă atât de lungă”
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Prima reţinere după celebra nuntă opulentă din Buzescu. Socrul mare a blocat de...
Prima reţinere după celebra nuntă opulentă din Buzescu. Socrul mare a blocat de două ori un drum european
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat...
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat lovitura şi care a ajutat-o să adune o avere fabuloasă
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie...
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie cu ea, fără niciun filtru
Creșterea PENSIILOR, în PERICOL! Se SCHIMBĂ toate CIFRELE
Creșterea PENSIILOR, în PERICOL! Se SCHIMBĂ toate CIFRELE
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este...
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este acuzat manelistul
Locurile în care n-ai voie să parchezi niciodată. Riști amenzi mari
Locurile în care n-ai voie să parchezi niciodată. Riști amenzi mari
Ultima oră! Centralele de apartament devin istorie, încălzirea revine „la pauşal”
Ultima oră! Centralele de apartament devin istorie, încălzirea revine „la pauşal”
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din...
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din Măscurei, Vaslui, se gândește să divorțeze: „Ce să facă și el, singurel, dacă ea nu mai vine!?”
Ce se întâmplă dacă apeși „cancel” de două ori la bancomat. Funcționalitatea cunoscută...
Ce se întâmplă dacă apeși „cancel” de două ori la bancomat. Funcționalitatea cunoscută doar de programatori