Life

Care este relația dintre Anda Călin și fiica cea mare a lui Liviu Vârciu. Partenera cântărețului a spus adevărul

Anda Călin, partenera lui Liviu Vârciu a dezvăluit care este relația dintre ea și fiica cea mare a cântărețului.
08.07.2021 | 12:03
Care este relatia dintre Anda Calin si fiica cea mare a lui Liviu Varciu Partenera cantaretului a spus adevarul
Care este relația dintre Anda Călin și fiica cea mare a lui Liviu Vârciu. Partenera cântărețului a spus adevărul. Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Partenera lui Liviu Vârciu a vorbit despre relația pe care o are cu Carmina, fiica lui cea mare. Iată care este adevărul despre relația lor, dezvăluit chiar de Anda Călin.

Șatena a vorbit și despre ce au zis părinții ei despre faptul că bărbatul cu care formează un cuplu mai are un copil dintr-o căsnicie anterioară.

ADVERTISEMENT

Iubita fostului concurent de la „Te Cunosc de Undeva” a dat cărțile pe față în legătură cu relația pe care o are cu Carmina. Anda Călin a spus totul în cadrul unei seiuni de îmtrebări și răspunsuri de pe Instagram.

Care este relația dintre Anda Călin și fiica cea mare a lui Liviu Vârciu. Partenera cântărețului a spus adevărul

Carmina, fiica cea mare a lui Liviu Vârciu, a împlinit recent 19 ani. Artistul mai are un băiat și o fetiță împreună cu actuala parteneră, Anda Călin.

ADVERTISEMENT

Internauții au fost curioși să afle dacă Anda Călin a fost deranjată de faptul că partenerul ei mai are un copil dintr-o relație anterioară. Aceștia au fost curioși și dacă părinții ei au avut o problemă cu acest lucru.

Răspunsurile frumoasei șatene nu au întârziat să apară. Iubita lui Liviu Vârciu nu s-a ascuns și a spus adevărul despre relația dintre ea și Carmina.

ADVERTISEMENT

Aceasta a spus că se înțelege foarte bine cu fiica cea mare a lui Liviu Vârciu. Anda Călin a ținut să precizeze că este important să fie fericită și părinții ei nu au avut nimic de obiectat legat de faptul că socrul lor mai are un copil.

„Când iei un om să-ți fie partener, îl iei cu bune și rele, cu tot trecutul și prezentul și cu toate obligațiile lui. Părinții nu au avut nimic împotrivă. Important a fost să fiu eu fericită! Nu mi-a fost greu”, a fost răspunsul șatenei.

ADVERTISEMENT
Anda Călin, adevărul despre relația cu fiica cea mare a lui Liviu Vârciu
Anda Călin, adevărul despre relația cu fiica cea mare a lui Liviu Vârciu. Sursa foto Instagram

Recent, Liviu Vârciu a postat primele imagini cu fiul său și al Andei Călin. Micuțul a fost cu spatele la cameră, însă fanii au remarcat faptul că acesta era în fața pianului, călcându-i pe urme tatălui său.

Liviu Vârciu și Anda Călin formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi sunt împreună de mai bine de cinci ani.

Cu toate acestea, lucrurile nu au fost mereu roz în relația lor. La un moment dat, cei doi au stat separați, însă au decis să se împace, iar acum totul pare să meargă bine.

ADVERTISEMENT