Life

Care este relația dintre Andrei la “Alb Negru” și fosta sa soție, Antonia: „Încă îi servesc mâncarea la masă”

05.04.2021 | 19:28
Care este relatia dintre Andrei la Alb Negru si fosta sa sotie Antonia Inca ii servesc mancarea la masa
Care este relația dintre Andrei la "Alb Negru" și fosta sa soție, Antonia: „Încă îi servesc mâncarea la masă" Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Fosta soție a lui Andrei de la „Alb Negru” a dezvăluit care este relația dintre cei doi. Femeia a povestit că încă îi servește mâncarea celui care i-a fost partener de viață.

Totul s-a întâmplat în cadrul emisiunii „Chefi la cuțite”, unde femeia a explicat că a venit din pură pasiune. Ea a vorbit despre relația pe care o are acum cu fostul soț.

ADVERTISEMENT

Andrei și Antonia Ștefănescu au anunțat divorțul, unul pe cale amiabilă, în luna noiembrie a anului trecut. Cei doi au fost căsătoriți pentru mai bine de șapte ani și au împreună un băiețel de aproape patru anișori, care a rămas în grija mamei.

Care este relația dintre Andrei la “Alb Negru” și fosta sa soție, Antonia: „Încă îi servesc mâncarea la masă”

Antonia Ștefănescu s-a autodescris drept mamă cu normă întreagă. Ea a explicat că îi place să gătească, dar și că îi place să mănânce: „îmi place să gătesc, mă relaxează, îmi place când văd ce iese. Dar, de fapt, iubesc să mănânc.”

ADVERTISEMENT

„Știu că nu sună fine dining și probabil nici n-o să arate a fine dining, dar este foarte gustoasă, garantez,” a spus ea la intrarea în bucătăria emisiunii. Totuși, a gătit o rețetă care nu este foarte des întâlnită pe mesele de la noi din țară: ciorbă deasă de porumb, cu pui și chimen.

Fosta soție a lui Andrei Ștefănescu a explicat care este relația pe care o are în momentul de față cu tatăl copilului ei: „poate sună a clișeu, dar (n.r.- suntem în) relații foarte bune”.

ADVERTISEMENT

„Adică în continuare ne vizitează aproape zilnic, își petrece timpul cu Ayan. Încă îi servesc mâncarea la masă. Partea asta nu s-a schimbat,” a adăugat.

Femeia a povestit că își dorea să întemeiască o familie alăuri de artist, iar acest lucru i-a reușit: „mi-am dat seama din prima că este un bărbat lângă care pot să fac asta. Și el și-a dorit asta.” 

ADVERTISEMENT

Totuși, sunt și lucruri pe care i le reproșează: „le-a făcut pe toate, în afară de găini. Adică, sincer, încă îi reproșez că nu mi-a făcut cotețul de găini în curte.”

ADVERTISEMENT