Fosta soție a lui Andrei de la „Alb Negru” a dezvăluit care este relația dintre cei doi. Femeia a povestit că încă îi servește mâncarea celui care i-a fost partener de viață.
Totul s-a întâmplat în cadrul emisiunii „Chefi la cuțite”, unde femeia a explicat că a venit din pură pasiune. Ea a vorbit despre relația pe care o are acum cu fostul soț.
Andrei și Antonia Ștefănescu au anunțat divorțul, unul pe cale amiabilă, în luna noiembrie a anului trecut. Cei doi au fost căsătoriți pentru mai bine de șapte ani și au împreună un băiețel de aproape patru anișori, care a rămas în grija mamei.
Antonia Ștefănescu s-a autodescris drept mamă cu normă întreagă. Ea a explicat că îi place să gătească, dar și că îi place să mănânce: „îmi place să gătesc, mă relaxează, îmi place când văd ce iese. Dar, de fapt, iubesc să mănânc.”
„Știu că nu sună fine dining și probabil nici n-o să arate a fine dining, dar este foarte gustoasă, garantez,” a spus ea la intrarea în bucătăria emisiunii. Totuși, a gătit o rețetă care nu este foarte des întâlnită pe mesele de la noi din țară: ciorbă deasă de porumb, cu pui și chimen.
Fosta soție a lui Andrei Ștefănescu a explicat care este relația pe care o are în momentul de față cu tatăl copilului ei: „poate sună a clișeu, dar (n.r.- suntem în) relații foarte bune”.
„Adică în continuare ne vizitează aproape zilnic, își petrece timpul cu Ayan. Încă îi servesc mâncarea la masă. Partea asta nu s-a schimbat,” a adăugat.
Femeia a povestit că își dorea să întemeiască o familie alăuri de artist, iar acest lucru i-a reușit: „mi-am dat seama din prima că este un bărbat lângă care pot să fac asta. Și el și-a dorit asta.”
Totuși, sunt și lucruri pe care i le reproșează: „le-a făcut pe toate, în afară de găini. Adică, sincer, încă îi reproșez că nu mi-a făcut cotețul de găini în curte.”