Life
notix pixel id

Care este relația dintre Andrei la “Alb Negru” și fosta sa soție, Antonia: „Încă îi servesc mâncarea la masă”

05.04.2021 | 19:28
Care este relația dintre Andrei la
Care este relația dintre Andrei la "Alb Negru" și fosta sa soție, Antonia: „Încă îi servesc mâncarea la masă"Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Fosta soție a lui Andrei de la „Alb Negru” a dezvăluit care este relația dintre cei doi. Femeia a povestit că încă îi servește mâncarea celui care i-a fost partener de viață.

Totul s-a întâmplat în cadrul emisiunii „Chefi la cuțite”, unde femeia a explicat că a venit din pură pasiune. Ea a vorbit despre relația pe care o are acum cu fostul soț.

Andrei și Antonia Ștefănescu au anunțat divorțul, unul pe cale amiabilă, în luna noiembrie a anului trecut. Cei doi au fost căsătoriți pentru mai bine de șapte ani și au împreună un băiețel de aproape patru anișori, care a rămas în grija mamei.

ADVERTISEMENT

Care este relația dintre Andrei la “Alb Negru” și fosta sa soție, Antonia: „Încă îi servesc mâncarea la masă”

Antonia Ștefănescu s-a autodescris drept mamă cu normă întreagă. Ea a explicat că îi place să gătească, dar și că îi place să mănânce: „îmi place să gătesc, mă relaxează, îmi place când văd ce iese. Dar, de fapt, iubesc să mănânc.”

„Știu că nu sună fine dining și probabil nici n-o să arate a fine dining, dar este foarte gustoasă, garantez,” a spus ea la intrarea în bucătăria emisiunii. Totuși, a gătit o rețetă care nu este foarte des întâlnită pe mesele de la noi din țară: ciorbă deasă de porumb, cu pui și chimen.

ADVERTISEMENT

Fosta soție a lui Andrei Ștefănescu a explicat care este relația pe care o are în momentul de față cu tatăl copilului ei: „poate sună a clișeu, dar (n.r.- suntem în) relații foarte bune”.

„Adică în continuare ne vizitează aproape zilnic, își petrece timpul cu Ayan. Încă îi servesc mâncarea la masă. Partea asta nu s-a schimbat,” a adăugat.

ADVERTISEMENT

Femeia a povestit că își dorea să întemeiască o familie alăuri de artist, iar acest lucru i-a reușit: „mi-am dat seama din prima că este un bărbat lângă care pot să fac asta. Și el și-a dorit asta.” 

Totuși, sunt și lucruri pe care i le reproșează: „le-a făcut pe toate, în afară de găini. Adică, sincer, încă îi reproșez că nu mi-a făcut cotețul de găini în curte.”

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri