Life

Care este relația dintre Ilie și Ioana Năstase, după ce au fost la un pas de divorț: „Nu mai avem 20 de ani”

Care este relația din Ilie și Ioana Năstase în prezent, după ce au fost la un pas să divorțeze. Bruneta a spus adevărul despre cum stau lucrurile.
17.08.2021 | 10:07
Care este relatia dintre Ilie si Ioana Nastase dupa ce au fost la un pas de divort Nu mai avem 20 de ani
ADVERTISEMENT

Află care este acum relația dintre Ilie și Ioana Năstase, după ce au fost la un pas de divorț. Cei doi formează un cuplu, însă frumoasa brunetă a plecat într-o vacanță fără să fie însoțită de partenerul ei.

Fostul jucător de tenis îi face toate poftele soției lui, iar lucrurile par să se fi aranjat între cei doi. În cadrul unui interviu, Ioana a vorbit despre relația pe care o are acum cu partenerul ei de viață.

ADVERTISEMENT

Care este relația dintre Ilie și Ioana Năstase, după ce au fost la un pas de divorț

Relația dintre Ilie și Ioana Năstase pare să meargă mai bine în acest moment, judecând după declarațiile brunetei. Soția fostului tenismen este în vacanță cu o prietenă și a vorbit despre cum stau lucrurile între ea și partenerul de viață.

Ioana spune că nu poate fi vorba de „o dulce împăcare” în relația lor, din moment ce nu mai sunt la vârsta la care să perceapă lucrurile în acest fel.

ADVERTISEMENT

Bruneta a spus că relația lor este „ok” în momentul de față, după ce au fost la un pas de divorț în urmă cu câteva luni. La începutul lui ianuarie, Ilie Năstase și-ar fi agresat partenera, motiv pentru care aceasta a vrut să pună capăt căsniciei.

„Nu pot să spun asta, dacă e mai dulce, că nu mai avem 20 de ani. E ok, ce pot să spun?! E ok. E bine. Am fost în Turcia, cu o prietenă foarte bună”, a declarat Ioana Năstase la Antena Stars, potrivit spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Ioana Năstase a vorbit și despre buchetul de flori pe care l-a primit de la un admirator secret. Aceasta a spus că nu este pentru prima dată când primește astfel de atenții care i se trimit acasă.

Soția fostului jucător de tenis a ținut să precizeze că nu este interesată de cine a trimis florile, dar mereu ține să le mulțumească expeditorilor pentru cadouri.

ADVERTISEMENT

„Întotdeauana am primit și primesc. Nu știu că nu m-a interesat de unde sunt. Important e că sunt frumoase. Le-am mulțumit frumos”, a mai spus Ioana Năstase.

În primăvara acestui an, cei doi erau pe cale să divorțeze, după ce Ioana a fost cea care a depus actele. Până la urmă, problemele dintre ei s-au rezolvat, iar cei doi îndrăgostiți au luat-o de la capăt.

Întrebată de ce a renunțat la divorț, Ioana Năstase a spus că soțul ei a avut „scăpări”, iar ea a trecut peste incidentul care a avut loc la începutul anului.

ADVERTISEMENT
Tags: