Fotbal intern

Care este secretul jocului exact al lui Marius Constantin! Marea pasiune a fundaşului de la U Craiova. Exclusiv

12.02.2021 | 20:34
Care este secretul jocului exact al lui Marius Constantin Marea pasiune a fundasului de la U Craiova Exclusiv
Exactitatea lui Marius Constantin în jocul lui U Craiova are un secret. Care este acesta. Exclusiv
ADVERTISEMENT

Marius Constantin are un mic secret pentru exactitatea de care dă dovadă în jocul Universității Craiova. Veteranul Științei este un împătimit al jocului de șah. Înainte de fiecare antrenament, dar și după, Constantin stă și joacă șah pe telefon, acolo unde participă în diferite competiții internaționale.

Fotbaliștii Craiovei trebuie să se adapteze în viitorul apropiat la cerințele noului antrenor, Marinos Ouzounidis. Grecul nu are o misiune ușoară. Trebuie să aducă titlul în Bănie după o așteptare de 30 de ani.

ADVERTISEMENT

FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că Ouzounidis vrea să schimbe sistemul de joc și testează la antrenamente mai multe variante.

Marius Constantin, jucătorul Universității Craiova, pasionat de șah. Participă în competiții internaționale

Adus în această vară, Marius Constantin traversează o formă foarte bună la Universitatea Craiova și demonstrează vă vârsta din buletin este doar un număr. În octombrie, jucătorul Craiovei va împlini 37 de ani.

ADVERTISEMENT

După mult timp, echipa din Bănie pare că și-a rezolvat problemele din defensivă în acest sezon, iar cuplul de fundași centrali Bălașa – Constantin contribuie din plin la acest lucru. Exactitatea din teren a lui Marius Constantin are și un secret. Jocul de șah, pe care acesta îl practică în timpul liber, îl ajută să-și calculeze fiecare mișcare înainte să o facă.

Marius Constantin
Marius Constantin duce lupte grele cu chinezii la șah

FANATIK a aflat că Marius Constantin joacă șah pe o aplicație din telefon înainte și după fiecare antrenament, dar și când prinde un moment liber în zilele de cantonament. Participă la diferite competiții internaționale, iar chinezii îi dau cele mai mari probleme de cap, fiind binecunoscuți pentru faptul că sunt foarte buni la șah. De asemenea, Constantin este un familist convins.

ADVERTISEMENT
  • 19 jocuri are Marius Constantin la Universitatea Craiova în acest sezon al Ligii 1
  • 450.000 de euro este cota acestuia, conform site-urilor de specialitate

A răspuns cu zâmbetul pe buze la o întrebare incomodă de la un flash-interviu: „Mai fumezi?”

Experiența acumulată de Marius Constantin se vede nu numai pe teren, ci și în flash-interviurile de după meciuri. După meciul câștigat de Universitatea Craiova în fața lui Dinamo, scor 1-0, fundașul central al Științei a fost întrebat de către o reporteriță dacă mai fumează. Cu zâmbetul pe bune și cu carismă, Constantin a răspuns prompt: „Bineînțeles”.

ADVERTISEMENT

„Ne apărăm bine, atacăm bine. Nu ştiu dacă un titlu se câştigă neapărat cu defensiva, dar vrem să ne îmbunătăţim jocul cât mai mult şi sperăm să ne descătuşăm după aceste victorii. Un meci cu Dinamo este un joc ca oricare altul, dar era important să câştigăm pentru toţi oamenii din Craiova

Mă bucur că sunt bine, că sunt sănătos şi că pot să joc. Avem o echipă foarte profesionistă aici, inclusiv pe nutriţie, cât şi pe pregătire fizică. Am aceeaşi dorinţă de a câştiga, acelaşi spirit,” a mai declarat Marius Constantin.

  • 4 trofee a câștigat Marius Constantin în întreaga sa carieră: Două Cupe ale României și o Supercupă cu Rapid, o Supercupă cu ASA Târgu Mureș și o Cupă a Chinei cu Jiangsu Sainty
  • 4 selecții are fundașul central al Universității Craiova la echipa națională

  • (P) Cota BETANO pentru Academica Clinceni – U Craiova: 1,88 este cota pentru „ambele echipe marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT