Life

Care este secretul lui Dorian Popa. Cum câștigă zeci de mii de euro din online

Dorian Popa a devenit unul dintre influencerii care adună cei mai mulți bani din mediul online. Artistul a dezvăluit cum a ajuns să primească aproximativ 40.000 de euro în fiecare lună.
21.01.2022 | 11:31
Care este secretul lui Dorian Popa Cum castiga zeci de mii de euro din online
Dorian Popa câștigă zeci de mii de euro din online. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Dorian Popa adună sume considerabile de bani din mediul online. A devenit unul dintre cei mai bine plătiți influenceri din România.

Artistul a povestit cum a reușit să ajungă să câștige aproape 40.000 de euro lunar.

În acest moment, pagina de Instagram a artistului este urmărită de 2 milioane de persoane, în timp ce cea de Facebook de 1 milion de fani.

ADVERTISEMENT

Care este secretul lui Dorian Popa. Cum câștigă zeci de mii de euro din online

Dorian Popa este unul dintre cei mai apreciați vloggeri din România. Acesta a recunoscut că a ajuns să câștige o sumă importantă de bani din mediul online.

În cadrul podcastului Acasă la Cătălin Măruță, artistul a vorbit despre sumele încasate lunar de când a început pandemia.

ADVERTISEMENT

“Sunt shaorma cu de toate. Sunt actor, cântăreț și vlogger. Dar cel mai bine mă simt pe YouTube, acolo sunt în elementul meu. Îmi place și la concerte, le duc lipsa. Dar YouTube-ul e viața mea.

Trebuie să cât mai natural, mai real. Câștig în jur de 40.000 de euro pe lună, acum în pandemie: 10-15.000 de pe Instagram și în jur de 20-25.000 de euro de pe YouTub”, a spus Dorian Popa în podcastul realizat de Cătălin Măruță. 

ADVERTISEMENT

Artistul a dezvăluit și sumele pe care le primește pentru fiecare postare. Pentru o fotografie pe Instagram primește între 3.000 și 3.500 de euro.

În cazul în care promovează un produs cu ajutorul unui film primește între 4.500 – 5.500 de euro.  Suma crește pentru giveaway pe Instagram, 5.000 – 10.000 de euro. O postare pe Tik Tok poate ajunge la 3.000 de euro, în timp ce pentru promovarea unui produs pe Facebook suma primită este de 1.000 de euro.

ADVERTISEMENT

În trecut, Dorian Popa a avut și un mesaj pentru cei care îl arătau cu degetul din cauza unor postări.

“Dacă te uiți la Asia Express, 90% dintre ăștia care vorbeau de mine că mi-am pus smântână pe cap au băut pipi de vacă. Și eu acum vin și spun un lucru. Păi ce? Dacă-i la tv e mai altfel decât pe Youtube?

Nu! Ba mai mult de atât, dacă vreau să fiu al dracu o să-ți spun în felul următor: Eu pe Youtube o fac pe banii mei și pentru mine. Tu acolo o faci pentru alții și primești și tu o fărâmitură”, spunea artistul într-un interviu.

ADVERTISEMENT
Tags: