Life

Care este secretul lui Karmen Simionescu pentru un trup tras ca prin inel. Totul este natural

13.08.2020 | 21:28
Care este secretul lui Karmen Simionescu pentru un trup tras ca prin inel Totul este natural
ADVERTISEMENT

Karmen Simionescu este un model pentru multe tinere de vârsta ei, îndeosebi mămici. Are un trup de invidiat și nu face niciun efort pentru a-l menține. Pentru ea, totul este un stil de viață.

Artista face foarte mult sport, și nu pentru că și-ar dori să slăbească, ci pentru că este o plăcere. Mai mult, chiar recomandă ca mișcarea să nu lipsească din nicio zi.

ADVERTISEMENT

A născut în urmă cu un an și chiar și atunci, la scurt timp după, nici n-ai fi zis că a fost însărcinată. S-a recuperat rapid și a reușit să revină la formele inițiale fără prea mult efort.

Cum reușește Karmen Simionescu să aibă un trup de invidiat

Nicio zi fără sport! Acesta ar trebui să fie motto-ul  artistei. Programul haotic pe care îl are nu o ajută foarte mult. Mesele nu sunt regulate, așa cum scrie la carte și nici nu își cântărește mâncarea.

ADVERTISEMENT

Secretul ei este altul: sportul! La 21 de ani, Karmen eate nelipsită din sala de sport, iar rezultatele se văd cu ochiul liber.

„Nu am probleme cu greutatea, deci nu fac sport de nevoie. Este o plăcere. Fiind artist, simt nevoia de a fi și un model pentru oamenii din jur. Un corp frumos și sănătos ajută la încrederea în sine.

ADVERTISEMENT

Deci sportul nu trebuie să lipsească din viețile noastre. Fiecare mușchi din corpul nostru este important. Încălzirea contează foarte mult, când vine vorba de sport.

Încep cu gâtul și apoi fiecărei secțiuni de mușchi îi aloc câte două minute de încălzire. Mănușile nu îmi lipsesc niciodată. Ridicând greutăți, am nevoie de protecție pentru mâini.

ADVERTISEMENT

Îmi place ca atunci când mă antrenez să am oglindă, fiindcă așa mă pot asigura că îmi execut corect seriile. Aleg ținute sport care îmi scot în evidență corpul.

Dacă îți place persoana din oglindă, motivația crește. Încălțămintea este la fel de importantă, confortul fiind pe primul loc. Sala este locul în care pot spune că o zi proastă se poate transforma în una bună, a spus artista pentru Fitness Mag.

ADVERTISEMENT