Life

Care este secretul siluetei Cosminei Păsărin: „Mănânc orice, oricând, la orice oră”

Cum se menține în formă Cosmina Păsărin. Vedeta de televiziune a vorbit despre secretele sale de frumusețe, inclusiv cele legate de alimentație. Iată ce trucuri a dezvăluit.
25.05.2022 | 18:07
Care este secretul siluetei Cosminei Pasarin Mananc orice oricand la orice ora
Care este secretul siluetei Cosminei Păsărin. Foto: Colaj Fanatik / Instagram
ADVERTISEMENT

Cosmina Păsărin a vorbit despre trucurile de frumusețe pe care le folosește, pentru a se menține în formă la aproape 40 de ani.

Cum se menține în formă Cosmina Păsărin. Secretul siluetei sale

Cosmina Păsărin are aproape 40 de ani, dar reușește să își mențină silueta. În cadrul emisiunii Exclusiv Vip de la Prima TV, vedeta a mărturisit care este secretul său.

ADVERTISEMENT

Conform declarațiilor sale, Cosmina Păsărin nu face eforturi imense pentru a arăta bine și susține că poate mânca orice își dorește.

De altfel, vedeta de televiziune a mărturisit că se bucură de gene foarte bune, dar un rol pentru felul în care arată la aproape 40 de ani îl are și grija la alimentație.

ADVERTISEMENT

Un truc important pe care îl folosește Cosmina Păsărim pentru a se menține în formă este acela de a nu consuma carne de câteva ori pe săptămână.

„Mănânc orice, oricând, la orice oră, mă ajută materialul genetic mult. Am făcut și sport în trecut. Am grijă să nu mănânc tot timpul produse alimentare care mă îngrașă.

ADVERTISEMENT

Am perioade în care nu mănânc carne, 3-4 zile într-o săptămână. Nu am ținut cure de slăbire, nici de detoxifiere”, a mărturisit Cosmina Păsărin despre secretele frumuseții sale.

Cosmina Păsărin, secretele frumuseții sale

Cosmina Păsărin mărturisește că este adepta frumuseții naturale, acesta fiind și motivul pentru care nu a renunțat niciodată la culoarea părului său, acel brunet care a consacrat-o.

ADVERTISEMENT

Foarte importantă pentru vedetă este demachierea, după cum mărturisește chiar aceasta. Astfel, printre secretele Cosminei Păsărin se află și cel referitor la cremele de hidratare.

„Mai fac din când în când combinații pentru îngrijirea tenului, dar nu este un obicei pe care îl am constant.

Folosesc creme de hidratare, sunt foarte atentă când vine vorba de demachiere. Nu fac ceva în mod deosebit și nu prea îmi bat capul”, a mai povestit ea, pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT
Tags: