ADVERTISEMENT
Sport

Care este situația lui Cristiano Ronaldo după zvonurile că ar pleca de la Juventus: ”Îl așteptăm”

În această vară s-a tot vorbit despre o plecare a lui Cristiano Ronaldo de la Juventus, dar torinezii nu concep acest lucru.
Autor: Traian Terzian | 15.07.2021 | 09:36
Care este situația lui Cristiano Ronaldo după zvonurile că ar pleca de la Juventus: ”Îl așteptăm”
Cristiano Ronaldo. Sursă foto: Hepta

Superstarul de 36 de ani a avut cifre fantastice la Euro 2020, însă nu a putut evita eliminarea Portugaliei în optimile de finală.

ADVERTISEMENT

Ronaldo a stabilit o serie de recorduri în aventura europeană care a început în 2004, printre altele fiind cel mai bun marcator de la turneele finale continentale.

Plecarea lui Cristiano Ronaldo de la Juventus nu mai este actualitate

La începutul lunii, presa din Italia anunța că oficialii clubului Juventus au luat decizia de a nu mai continua cu Cristiano Ronaldo, în ciuda faptului că acesta mai are un an de contract, principalul motiv fiind acela că se dorește o reducere a cheltuielilor.

ADVERTISEMENT

Zvonurile au fost însă infirmate de vicepreședintele ”Bătrânei Doamne”, Pavel Nedved, acesta anunțând că atacantul portughez urmează să se prezinte la pregătiri și își va duce la bun sfârșit contractul.

”Nimeni din jurul nostru nu ne-a spus că vrea să plece, îl aștept cu noi. Întoarcerea sa este programată pentru 25 iulie. Deci va fi alături de noi”, a declarat Nedved în presa italiană, conform L’Equipe.

ADVERTISEMENT

Ronaldo vrea să-și prelungească înțelegerea cu Juve

După ce s-a zvonit că Juventus vrea să scape de el înainte de finalul înțelegerii, Cristiano Ronaldo i-a anunțat pe șefii clubului italian că viitorul său este la Torino și nu se gândește să accepte ofertele primite de la Manchester United și PSG.

Mai mult, starul portughez vrea o prelungire a înțelegerii pentru încă un sezon, până în vara anului 2023, și l-a pus pe agentul său Jorge Mendes să înceapă negocierile în acest sens. Urmează să vedem ce hotărâre vor lua conducătorii ”Bătrânei Doamne”, mai ales că Ronaldo nu s-a arătat dispus să renunțe la salariul său de 30.000.000 de euro pe an.

ADVERTISEMENT

Înainte de a pleca la Euro 2020 cu naționala Portugaliei, Cristiano Ronaldo a postat un mesaj misterios pe rețelele de socializare care a fost interpretat de multă lume ca un anunț de plecare din Italia.

Ronaldo, vacanță de lux cu familia

Imediat după ce Portugalia a părăsit Euro 2020, Cristiano Ronaldo și-a inaugurat hotelul Pestana CR7 situat în Times Square, New York, și care se alătură portofoliului de proprietăți pe care fotbalistul le mai deține în Madeira, Lisabona și Madrid.

ADVERTISEMENT

Înainte de revenirea la pregătiri cu Juventus, starul portughez a plecat într-o vacanță de vis alături de familia sa. Cristiano Ronaldo a ales să petreacă în Insulele Baleare, alături de partenera Georgina Rodriguez și cei patru copii ai lor. Fotbalistul și-a achiziționat un yacht în valoare de 6 milioane de euro pe care își petrece majoritatea timpului.

Dacă fotbalistul preferă să se relaxeze la soare, iubita lui și-a descoperit o nouă pasiune. Face scufundări în Marea Mediterană. Imaginile postate de Georgina Rodriguez pe rețele de socializare au devenit virale.

ADVERTISEMENT
Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Fanatik
  • Nr. 724: 40 de pagini + Poster. Doar 10 lei!
  • Super-Poster cu programul complet al sezonului regulat din Liga 1