Sport

Care este situația lui Cristiano Ronaldo după zvonurile că ar pleca de la Juventus: ”Îl așteptăm”

În această vară s-a tot vorbit despre o plecare a lui Cristiano Ronaldo de la Juventus, dar torinezii nu concep acest lucru.
15.07.2021 | 09:36
Care este situatia lui Cristiano Ronaldo dupa zvonurile ca ar pleca de la Juventus Il asteptam
ADVERTISEMENT

Superstarul de 36 de ani a avut cifre fantastice la Euro 2020, însă nu a putut evita eliminarea Portugaliei în optimile de finală.

Ronaldo a stabilit o  serie de recorduri în aventura europeană care a început în 2004, printre altele fiind cel mai bun marcator de la turneele finale continentale.

ADVERTISEMENT

Plecarea lui Cristiano Ronaldo de la Juventus nu mai este actualitate

La începutul lunii, presa din Italia anunța că oficialii clubului Juventus au luat decizia de a nu mai continua cu Cristiano Ronaldo, în ciuda faptului că acesta mai are un an de contract, principalul motiv fiind acela că se dorește o reducere a cheltuielilor.

Zvonurile au fost însă infirmate de vicepreședintele ”Bătrânei Doamne”, Pavel Nedved, acesta anunțând că atacantul portughez urmează să se prezinte la pregătiri și își va duce la bun sfârșit contractul.

ADVERTISEMENT

”Nimeni din jurul nostru nu ne-a spus că vrea să plece, îl aștept cu noi. Întoarcerea sa este programată pentru 25 iulie. Deci va fi alături de noi”, a declarat Nedved în presa italiană, conform L’Equipe.

Ronaldo vrea să-și prelungească înțelegerea cu Juve

După ce s-a zvonit că Juventus vrea să scape de el înainte de finalul înțelegerii, Cristiano Ronaldo i-a anunțat pe șefii clubului italian că viitorul său este la Torino și nu se gândește să accepte ofertele primite de la Manchester United și PSG.

ADVERTISEMENT

Mai mult, starul portughez vrea o prelungire a înțelegerii pentru încă un sezon, până în vara anului 2023, și l-a pus pe agentul său Jorge Mendes să înceapă negocierile în acest sens. Urmează să vedem ce hotărâre vor lua conducătorii ”Bătrânei Doamne”, mai ales că Ronaldo nu s-a arătat dispus să renunțe la salariul său de 30.000.000 de euro pe an.

Înainte de a pleca la Euro 2020 cu naționala Portugaliei, Cristiano Ronaldo a postat un  mesaj misterios pe rețelele de socializare care a fost interpretat de multă lume ca un anunț de plecare din Italia.

ADVERTISEMENT

Ronaldo, vacanță de lux cu familia

Imediat după ce Portugalia a părăsit Euro 2020, Cristiano Ronaldo și-a inaugurat hotelul Pestana CR7 situat în Times Square, New York, și care se alătură portofoliului de proprietăți pe care fotbalistul le mai deține în Madeira, Lisabona și Madrid.

Înainte de revenirea la pregătiri cu Juventus, starul portughez a plecat într-o vacanță de vis alături de familia sa. Cristiano Ronaldo a ales să petreacă în Insulele Baleare, alături de partenera Georgina Rodriguez și cei patru copii ai lor. Fotbalistul și-a achiziționat un yacht în valoare de 6 milioane de euro pe care își petrece majoritatea timpului.

Dacă fotbalistul preferă să se relaxeze la soare, iubita lui și-a descoperit o nouă pasiune. Face scufundări în Marea Mediterană. Imaginile postate de Georgina Rodriguez pe rețele de socializare au devenit virale.

ADVERTISEMENT