Sport

Care este situaţia lui Paul Anton! Dario Bonetti a făcut anunţul: „Clubul decide”

Dario Bonetti a vorbit despre situația lui Paul Anton și a declarat că Dinamo va decide dacă jucătorul va continua sau nu în Ștefan cel Mare.
31.07.2021 | 18:11
Care este situatia lui Paul Anton Dario Bonetti a facut anuntul Clubul decide
ADVERTISEMENT

Paul Anton și-a depus memoriu pentru a deveni jucător liber de contract și ca să își recupereze salariile restante și sunt șanse foarte mici să mai continue la Dinamo.

Deși decizia Comisiei de Soluționare a Litigiilor a fost amânată pentru a treia oară pentru data de 4 august, jucătorul ar putea pleca liber chiar dacă Dinamo își va achita până atunci toate datoriile către jucător. Cu toate astea, Dario Bonetti speră ca mijlocașul să rămână în lotul alb-roșu.

ADVERTISEMENT

Dario Bonetti speră ca Paul Anton să rămână la Dinamo: „Munceşte mult şi se sacrifică pentru a reveni”

Dario Bonetti a vorbit într-o conferință de presă despre situația lui Paul Anton, unul dintre cei mai importanți jucători ai lui Dinamo din sezonul trecut, dar și fotbalistul cu cel mai mare salariu de la Dinamo, așa cum FANATIK a aflat în exclusivitate.

„Anton este un jucător important pentru Dinamo şi pentru naţională, un băiat serios şi profesionist. A demonstrat şi anul trecut când a ajutat echipa să se salveze. Din păcate pentru noi a fost accidentat. Munceşte mult şi se sacrifică pentru a putea reveni pe teren. Clubul decide dacă el va pleca sau nu, împreună cu jucătorul”, a declarat antrenorul dinamoviștilor.

ADVERTISEMENT

Italianul nu se plânge de condițiile caniculare de la baza de la Săftica și chiar dacă jucătorii sunt în urmă cu pregătirea fizică este mulțumit de felul în care se lucreazî la antrenamente: „Antrenamentele trebui să le facem oricum, indiferent de căldura de afară. Noi ne concentrăm de fiecare dată să lucrăm, pentru că ştim că suntem un pic în urmă cu pregătirea fizică, dar sper ca băieţii să îşi revină. Sunt foarte mulţumit de munca pe care o depun, am un grup foarte bun”. 

Ricardo Grigore ar putea fi pe teren la meciul cu Academica Clinceni

Ricardo Grigore tocmai s-a întors în cantonamentul echipei, după ce a fost plecat cu lotul României la Jocurile Olimpice de la Tokyo și vrea deja să intre pe teren la meciul de luni cu ilfovenii: „Ricardo Grigore a venit astăzi la Săftica, este dezamăgit faţă de ceea ce s-a întâmplat la Jocurile Olimpice, dar vrea să joace în următoarea partidă. Totul e posibil, se antrenează cu noi”, a mai explicat Bonetti.

ADVERTISEMENT

Antrenorul lui Dinamo nu se teme că ar putea pierde și alți jucători și consideră că ofertele pentru jucătorii lui Dinamo sunt binevenite: „Oferte bune vor exista mereu pentru jucători valoroşi şi asta este o chestie pozitivă. În acest moment, jucătorii de la Dinamo dau totul pentru a fi bine şi eu le mulţumesc pentru asta”.

Dario Bonetti are mare încredere în jucătorii tineri de la Dinamo: „Avem un grup de tineri de calitate”

Chiar dacă Dinamo a avut mai mulți debutanți la primele două partide din Casa Pariurilor Liga 1 și o medie de vârstă extrem de scăzută, antrenorul lui Dinamo e încrezător în ambiția și calitățile celor veniți de la academia clubului și de la Dinamo 2: „Cu experienţa pe care o am mie nu îmi este teamă să lucrez cu jucătorii tineri, pentru că ei îţi pot face şi surprize pozitive, nu doar negative. Avem un grup de tineri de calitate, chiar dacă nu au mare experienţă. Dar ei cresc şi sunt încrezător în forţele lor. Noi trebuie să facem tot ce ţine de noi în teren, iar clubul să rezolve problemele financiare”.

ADVERTISEMENT

Dario Bonetti nu face o tragedie din eliminarea echipelor românești din cupele europene și consideră că Universitatea Craiova e o echipă valoroasă și a avut doar ghinion.

„Despre eliminarea echipelor româneşti din Conference League, nu pot să spun că fotbalul românesc a ajuns jos, fotbalul trece prin momente pozitive şi negative. Am văzut meciurile. Craiova e o echipă mare, dar dacă nu dai gol atunci când ai o ocazie nu poţi câştiga. Când ai ocazia trebuie să marchezi”, a spus antrenorul „câinilor în cadrul unei conferințe de presă.

ADVERTISEMENT