Sport

Care este situația lui Paul Anton la Dinamo: “Sper să joace în continuare pentru noi. Deocamdată e accidentat!”. Exclusiv

Paul Anton este neplătit de patru luni de zile, însă a pierdut memoriul pentru a deveni jucător liber. Oficialii lui Dinamo susțin că Anton nu a mai evoluat din cauza accidentării și spun că va intra pe teren când va fi apt.
18.08.2021 | 22:00
Care este situatia lui Paul Anton la Dinamo Sper sa joace in continuare pentru noi Deocamdata e accidentat Exclusiv
ADVERTISEMENT

Mijlocașul Paul Anton a pierdut memoriul pentru a deveni jucător liber de contract. Jucătorul este neplătit de 4 luni, însă cu toate acestea Comisiile FRF i-au respins memoriul, spre stupoarea fotbalistului.

Care este situația lui Paul Anton la Dinamo! Mijlocaşul a răbufnit la antrenament

FANATIK a scris despre criza de nervi pe care mijlocașul a avut-o la antrenament după ce a aflat că nu devine jucător liber. Paul Anton și impresarul său au făcut recurs la decizia FRF și speră să devină jucător liber.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, oficialii dinamoviștilor îl așteaptă pe Paul Anton în teren. Directorul executiv al clubului, Iuliu Mureșan, l-a contrat pe Anton spunând că are și obligații, nu numai drepturi.

Iuliu Mureşan calmează spiritele: “Când va fi apt de joc va reveni în echipă”

Între timp, Mureșan încearcă să calmeze spiritele și spune că este în dialog permanent cu Paul Anton, care va reveni în primul “11” în momentul în care îşi va reveni după accidentare. Directorul executiv al celor de la Dinamo a explicat pentru FANATIK situaţia lui Paul Anton la club:

ADVERTISEMENT

“Cu Paul Anton vorbesc zilnic. Nu a jucat cu Mioveniul pentru că este accidentat, însă în momentul în care va fi apt de joc va reveni în echipă. Nu se pune problema să plece deocamdată. 

Eu am încredere că Anton este jucător de caracter şi sper să mai joace pentru noi în momentul în care se va reface după accidentare. Mai multe nu sunt de spus în acest moment, el este sub contract cu clubul”, a explicat Mureşan.

ADVERTISEMENT

Unul dintre cel mai bine plătiţi dinamovişti: 19.000 de euro lunar!

Paul Anton are un salariu lunar de 19.000 de euro la Dinamo, fiind unul dintre puţinii jucători care au refuzat diminuarea contractului. În total, mijlocaşul are de recuperat 76.000 de euro de la club.

Având în vedere că Dinamo a intrat în insolvenţă, Paul Anton va fi plătit la zi până când se va găsi o soluţie a despărţirii. Mijlocaşul şi-a primit banii pe luna iulie şi clubul trebuie să îl plătească la zi pentru a evita falimentul.

ADVERTISEMENT

Impresarul jucătorului atacă FRF: “Administrația Burleanu se joacă incredibil cu viața și sufletele fotbaliștilor”

În comunicatul remis presei, impresarul fotbalistului, Lucian Marinescu, acuză Comisiile FRF care i-au respins apelul lui Anton, deşi are mai multe luni de restanţă:

„Paul Anton, jucător de echipa națională, neplătit de 5 luni de zile de către Dinamo, este împiedicat să plece de la un club care nu e în stare să îi plătească salariul. Că așa vor 3 avocați, membri ai CNSL. Nu contează cum, soluții se găsesc. Schimbăm practica de până acum, inventăm, interpretăm lăutărește…

A cerut să fie declarat liber de contract pentru că nu a fost plătit. Ultimul salariu întreg primit a fost cel pentru luna februarie.

Suficient pentru 7 goluri, 2 pase decisive, 35 de meciuri și o contribuție decisivă la evitarea retrogradării, nu? Administrația Burleanu se joacă incredibil cu viața și sufletele fotbaliștilor”, se arată în scrisoarea lui Marinescu.

  • 19.000 de euro este salariul lui Paul Anton la Dinamo
  • 30 de ani are Anton

 

ADVERTISEMENT