Care este smartphone-ul cu cel mai bun ecran de la ora actuală

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
11/08/2016, 17:29
Care este smartphone-ul cu cel mai bun ecran de la ora actuală

Samsung Galaxy Note 7 este smartphone-ul cu cel mai bun ecran disponibil la ora actuala.

Alaturi de camera foto, display-ul a fost intotdeauna unul din punctele forte ale telefoanelor realizate de compania sud-coreeana.

De acest fapt utilizatorii s-au convins cu ochiul liber, insa acum exista si teste care sustin acelasi lucru.

DisplayMate, companie specializata in calibrarea stiintifica si optimizarea matematica a display-urilor, a analizat ecranul cu care este dotat Galaxy Note 7 si a publicat rezultatele obtinute.

Astfel, acesta este primul ecran de smartphone care ofera o luminozitate mai mare de 1.000 de niti (unitate de masura pentru luminozitate). Comparativ, Galaxy S7 ajungea la o valoare maxima de 855 niti.

In termeni simpli, asta inseamna ca Note 7 ofera un contrast mai bun, astfel ca se vede bine chiar si atunci cand e soare puternic afara.

In plus, cei de la DisplayMate lauda ecranul lui Note 7 si pentru o alta performanta. Noul varf de gama Samsung reflecta lumina in proportie de doar 4,6%, avand cea mai mica rata de reflectie dintre toate ecranele smartphone-urilor de pana acum.

Spre deosebire de majoritatea smartphone-urilor, care apeleaza la un senzor frontal pentru reglarea automata a luminozitatii, Samsung a pus doi senzori pe Note 7 – un senzor pe fata si altul pe spatele telefonului. Impreuna, acestia masoara mai corect cantitatea de lumina din jur si duc la o reglare eficienta a luminozitatii ecranului.

sursa: ziare.com

Ştirea MOMENTULUI

Dan Nistor la FCSB? Gigi Becali, super ofertă pentru Dinamo. Prima reacţie a jucătorului

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×