Sport

Care este staff-ul ales de Dinamo după plecarea lui Gică Mihali. A condus primul antrenament

FANATIK a anunțat în exclusivitate că Gică Mihali a decis să nu rămână la Dinamo, iar conducerea clubului a stabilit noul staff care se va ocupa de pregătirea echipei.
29.06.2022 | 12:56
Care este stafful ales de Dinamo dupa plecarea lui Gica Mihali A condus primul antrenament
FANATIK a anunțat în exclusivitate că Gică Mihali a decis să nu rămână la Dinamo, iar conducerea clubului a stabilit noul staff care se va ocupa de pregătirea echipei. Sursă foto: gsp.ro
ADVERTISEMENT

”Câinii” se pregătesc pentru primul sezon din istorie în Liga 2, însă formaţia din Şoseaua Ştefan cel Mare se confruntă cu mai multe probleme, fiind fără stadion, preşedinte şi un lot competitiv de jucători.

S-a stabilit noul staff de la Dinamo după plecarea lui Gică Mihali

Nemulțumit de incertitudinea de club, Gică Mihali a decis să plece de la Dinamo, așa cum a anunțat în exclusivitate pentru FANATIK, astfel că oficialii grupării s-au văzut nevoiți să numească de urgență un nou staff care să continue pregătirea.

ADVERTISEMENT

De antrenamentele echipei se vor ocupa doi foști mari jucători ai ”câinilor”, Iulian Mihăescu și Ionel Augustin. Cei doi și-au început deja treaba și au condus miercuri dimineață prima ședință de pregătire.

În ciuda faptului că timpul este destul de scurt până la startul sezonului, iar lotul este unul firav, cei doi tehnicieni au decis ca în perioada următoare să se facă un singur antrenament pe zi, la baza de la Săftica.

ADVERTISEMENT

Mihali a semnat cu Dunărea Călărași

Între timp, Gică Mihali, care a plecat deoarece reprezentantul administratorului judiciar, Răzvan Zăvăleanu, nu a putut să îi ofere siguranţa că va conduce echipa în Liga 2, în condiţiile în care Dinamo nu are deocamdată un preşedinte, a semnat cu o nouă formație.

Fostul internațional a preluat echipa Dunărea Călărași, retrogradată la finalul sezonului trecut în Liga 3. Mihali a semnat un contract pe trei sezoane, a fost prezentat oficial și are ca obiectiv revenirea imediată în Liga 2.

ADVERTISEMENT

Se întoarce Badea la conducerea lui Dinamo?

Răzvan Zăvăleanu i-a făcut lui Nicolae Badea o ofertă de a prelua Dinamo. Din informațiile FANATIK, prețul pe care omul de afaceri trebuie să îl plătească în schimbul clubului este 2,4 milioane de euro.

În schimb, tehnicianul Mircea Rednic nu mai este interesat să cumpere Dinamo, deși în perioada în care a antrenat echipa își dorea să achiziționeze clubul împreună cu Nicolae Badea.

ADVERTISEMENT

Ionuț Lupescu este numele pronunțat cel mai des de fanii dinamoviști, atunci când se pune problema instalării unui lider administrativ, însă fostul mijlocaș al ”câinilor” pune la îndoială viitorul echipei și nu vrea să întoarcă atâta timp cât la club se află Răzvan Zăvăleanu.

ADVERTISEMENT