Life

Care este starea de sănătate a lui Benone Sinulescu. La ce trebuie să renunțe artistul

Care este starea de sănătate a lui Benone Sinulescu, la mai bine de două săptămâni de la internare. Iată la ce trebuie să renunțe artistul o perioadă.
31.07.2021 | 12:13
Care este starea de sanatate a lui Benone Sinulescu La ce trebuie sa renunte artistul
ADVERTISEMENT

S-a aflat care este starea de sănătate a lui Benone Sinulescu, la mai bine de două săptămâni de la internare. Artistul a făcut găsit inconștient în casă și dus de urgență la spital.

Interpretul se simte mai bine, însă nu are cum să-și reia activitățile în acest moment. Benone Sinulescu a fost externat de la Spitalul Județean de Urgență Arad.

ADVERTISEMENT

Care este starea de sănătate a lui Benone Sinulescu. La ce trebuie să renunțe artistul

Starea de sănătate a lui Benone Sinulescu (84 de ani) este mai bine acum, la mai bine de două săptămâni de când a fost găsit inconștient în casă. Cu toate acestea, cântărețul nu își poate relua, momentan, activitatea.

Medicii i-au impus lui Benone Sinulescu câteva reguli de urmat pentru a evita eventualele probleme de sănătate care ar mai putea apărea. Artistul trebuie să ducă un stil de viață diferit pentru o vreme.

ADVERTISEMENT

Joia trecută, acesta a revenit în casa lui din comuna Bârzava, unde locuiește de 15 ani. Interpretul este nevoit să stea departe de scenă și de lumina reflectoarelor o perioadă, pentru a se recupera.

Benone Sinulescu trebuie să se odihnească și să ia un tratament medicamentos. Acesta a avut arterele înfundate și trebuie să ia mai multe medicamente dacă vrea să evite riscurile.

ADVERTISEMENT

„Doctorii i-au recomandat odihnă și o listă lungă de medicamente. Are arterele înfundate, ar fi fost vorba despre o operație, dar Benone încă nu și-a dat acordul, speră să scape de problemele cardiace cu ajutorul pastilelor.

Soția lui nu-l lasă nici la telefon să vorbească, îl folosește ea, iar pe al ei l-a închis”, a declarat o sursă din apropierea artistului pentru impact.ro. 

ADVERTISEMENT

Chiar și la 84 de ani, artistul a fost mereu activ pe scenă și mereu cu forțe proaspete. Însă planurile i-au fost date peste cap de problemele de sănătate de care a avut parte. În plus, artistul ar avea nevoie de operație, însă momentan va urma un tratament.

Artistul a făcut toate aranjamentele pentru momentul în care va trece în neființă. Soția lui este cea care va moșteni averea interpretului după ce acesta va trece în neființă. Acesta a preferat să pună lucrurile la punct din timp, neștiind ce îi pregătește viața, mai ales la această vârstă.

Benone Sinulescu este unul dintre cei mai apreciați interpreți de muzică populară și are peste 50 de ani de activitate.

ADVERTISEMENT