News

Care este starea de sănătate a lui Liviu Dragnea. Codrin Ștefănescu: „Doctorii sunt rezervați”

Codrin Ștefănescu, declarații despre starea de sănătate a lui Liviu Dragnea.
03.08.2021 | 16:33
Care este starea de sanatate a lui Liviu Dragnea Codrin Stefanescu Doctorii sunt rezervati
ADVERTISEMENT

După ieșirea din închisoare, Liviu Dragnea nu se simte deloc bine, conform spuselor lui Codrin Ștefănescu, unul dintre bunii săi prieteni, care a rămas alături de el chiar și după ce a ajuns în spatele gratiilor.

Care este starea de sănătate a lui Liviu Dragnea, după ieșirea din închisoare

Conform declarațiilor lui Codrin Ștefănescu, fostul lider al PSd nu se simte deloc bine, iar starea lui de sănătate oarecum precară s-a agravat în ultimii doi ani, pe care Liviu Dragnea i-a petrecut în închisoare.

ADVERTISEMENT

Analizele lui Liviu Dragnea nu arată deloc bine, mai spune Codrin Ștefănescu, care a declarat că singura soluție pentru prietenul său ar fi să se opereze.

Mai mult decât atât, medicii sunt rezervați în ceea ce privește situația fostului lider politic și nu sunt convinși dacă ar putea exista o altă soluție pentru situația în care se află, în afară de operație.

ADVERTISEMENT

Liviu Dragnea trebuie să mai vadă doi medici, înainte de a se opera

De asemenea, Liviu Dragnea trebuie să mai vadă încă doi medici înainte de a fi luată o decizie în ceea ce privește starea sa de sănătate.

Codrin Ștefănescu a vorbit și despre faptul că fostul șef PSD ar fi fost chemat la DNA chiar atunci când avea o programare la RMN.

ADVERTISEMENT

„După foarte multe analize și vizite in mai multe spitale, concluziile medicilor sunt destul de clare! Situația s-a agravat in ultimii doi ani, rezultatul analizelor nu e deloc favorabil.

Probabil se va opera, cel puțin asta i s-a dat de înțeles. Doctorii sunt rezervați pentru o altā variantā, mai sunt doi care trebuie sā-l vadā, pentru cā programul a fost modificat dupā ce l-au convocat la DNA.

ADVERTISEMENT

Vā amintiți faza, exact la ora când era stabilit RMN-ul. În rest, se simte ok. E puternic și curajos, așa cum îl știți, a promis ca in câteva zile va accepta invitația unei televiziuni!”, a scris Codrin Ștefănescu, pe Facebook.

Codrin Ștefănescu este unul dintre puținii care i-au rămas loiali lui Liviu Dragnea, după ce acesta a fost condamnat la închisoare.

Mai mult, el l-a vizitat mai mereu pe acesta și îi ținea la curent pe susținătorii fostului lider PSD cu privire la situația sa din spatele gratiilor.

ADVERTISEMENT