Life

Care este starea de sănătate a Mariei Ciobanu. Primele declarații ale îndrăgitei artiste

12.07.2020 | 17:30
Care este starea de sanatate a Mariei Ciobanu Primele declaratii ale indragitei artiste
ADVERTISEMENT

În urmă cu o zi, în spațiul public au apărut informații confom cărora Maria Ciobanu s-ar confrunta cu probleme de sănătate serioase, care îi afectează picioarele.

Chiar dacă se află în America, Ionuț Dolănescu a fost informat cu privire la zvonurile apărute despre mama lui și a dorit să clarifice situația. Artistul a spus că aceasta se simte bine și se află alături de noră și nepoți.

ADVERTISEMENT

De altfel, și Maria Ciobanu a dorit să lămurească povestea pentru ca cei care o apreciază să nu fie îngrijorați degeaba. Așa că, a făcut primele declarații legate de starea de sănătate.

Primele declarații despre situația medicală a Mariei Ciobanu

Cu sănătatea sunt ca la 83 de ani. Mă mai dor mâinile, genunchii, dar anii își spun cuvântul. Suntem sănătoși, așa în general. Dar abia aștept să vin în țară, pentru că acolo e mai bine.

ADVERTISEMENT

Mă rog să ne țină Dumnezeu sănătoși și să începem munca, pentru că eu am cântat aici doar de două ori și pe gratis. Mă rog zi și noapte la Dumnezeu să ajung acasă cât mai repede”, a spus Maria Ciobanu într-un interviu pentru Antena Stars.

Un apropiat al familiei a lansat informația legată de starea de sănătate a Mariei Ciobanu. Potrivit acestuia, artista ar avea dureri mari de cap, stări acute de oboseală, iar în picioare nu ar putea sta mai mult de 20 de minute.

ADVERTISEMENT

Pe lângă acestea, mai sunt și mai vechile probleme cu inima cu care artista se confruntă de ceva vreme, iar în trecut îndrăgita cântăreață a avut și un accident vascular cerebral, în urma căruia și-a pierdut temporar memoria.

Momentan, artista se află acasă la Ionuț Dolănescu, în America, alături de soțul ei, Mircea Câmpeanu, cu care este căsătorită de aproape 40 de ani.

ADVERTISEMENT