Care este starea lui Dennis Man, accidentat în meciul cu Inter. Ce șanse are să joace contra Fiorentinei

Patrice Podina   
în Serie A
06/03/2021, 11:27
Care este starea lui Dennis Man, accidentat în meciul cu Inter. Ce șanse are să joace contra Fiorentinei
Dennis Man și Valentin Mihăilă joacă în Fiorentina - Parma

Dennis Man a fost în premieră titular la Parma, în meciul cu Inter Milano, dar a ieșit accidentat la pauză. Jurnaliștii din Peninsulă au aflat că internaționalul român se simte bine și ar putea juca, duminică, cu Fiorentina.

”Nu ar trebui să existe probleme în cazul lui Man, în ciuda faptului că a ieșit prematur din meciul cu Inter”, a titrat platforma Parmalive.

Tuttomercatoweb a lăudat prestația românului din primele 27 de minute ale întâlnirii cu Inter. A urmat un contact violent cu Bastoni (min. 27) și Dennis Man a acuzat amețeli, fiind schimbat la pauză cu Valentin Mihăilă.

Man e bine, Mihăilă acuză o stare de oboseală

Duminică, de la ora 16:00, Parma va evolua, în deplasare, la Fiorentina, iar Man este apt de joc, scriu italienii, care apreciază că starea fizică a românului este una bună.

În schimb, Valentin Mihăilă va fi supus unor teste medicale, după ce a acuzat o stare generală de oboseală după meciul cu Inter din etapa precedentă, scrie Parmalive.

Valentin Mihăilă abia și-a revenit după operația de pubalgie și a devenit om de bază în echipa lui Roberto D’Aversa, acesta titularizându-l în meciurile cu Udinese și Spezia, iar în disputa cu Inter a jucat ultimele 45 de minute, înlocuindu-l pe Man.

Mihăilă ar putea debuta pentru România în preliminariile CM

Cei doi fotbaliști ai Parmei au primit telegrame de convocare pentru meciurile primei reprezentative a României în startul campaniei de calificare la Cupa Mondială din 2022.

Valentin Mihăilă nu are nicio prezență în tricoul naționalei mari, dar ar putea fi debutat de selecționerul Mirel Rădoi, în condițiile în care România va disputa trei meciuri în șapte zile.

”Tricolorii” vor debuta în campania de calificare, în deplasare, cu Macedonia de Nord, în 25 martie. Trei zile mai târziu vor întâlni Germania, pe Arena Națională, iar pe 31 martie este programat jocul cu Armenia, în deplasare.

Închide ×