News

Care este starea tinerei care a sărit în fața metroului, în stația Lujerului. Pronosticul medicilor

FANATIK vă spune care este starea tinerei care a sărit în fața metroului, în stația Lujerului. Ce pronostic au dat medicii în cazul acestei fete care a recurs la un gest extrem.
09.06.2021 | 16:40
Care este starea tinerei care a sarit in fata metroului in statia Lujerului Pronosticul medicilor
ADVERTISEMENT

Un incident șocants-a petrecut în dimineața zilei de miercuri, în stația de metrou Lujerului. O tânără de 20 de ani a sărit în fața trenului care tocmai intra în stație.

Pompierii s-au străduit minute bune să o scoată pe fată, fiind prinsă sub o garnitură, între vagoanele patru și cinci. După ce au reușit să o scoată, aceasta a fost transportată de urgență la spital.

ADVERTISEMENT

Care este starea tinerei care a sărit în fața metroului, în stația Lujerului. Pronosticul medicilor

Surse medicale au declarat pentru FANATIK că starea fetei este una critică. Tânăra este monitorizată în permanență, medicii se tem de un eventual stop cardiac.

Totodată, creierul acesteia a fost grav afectat în urma incidentului. Cadrele medicale sunt rezervate cu privire la șansele ei de supraviețuire.

ADVERTISEMENT

Tentativă de sinucidere în stația de metrou Lujerului

Miercuri dimineața, în jurul orei 08:40, pomperii au fost chemați în stația Lujerului, după ce o fată s-a aruncat în fața unui tren care tocmai intra în stație.

Salvatorii au reușit să o scoată pe tânără de sub ganitură la ora 09:07. Intervenția a fost una dificilă, întrucât aceasta a fost prinsă între vagoane.

ADVERTISEMENT

ISU a precizat, printr-un comunicat, că fata era incoștientă când a fost scoasă de sub metrou, dar respira. Ea a fost transportată de urgență la spital.

În urma acestui incident, circulația metroului a fost perturbată și s-a desfășurat cu dificultate. Totodată, accesul oamenilor în stație a fost restricționat până la soluționarea situației, pentru a evita aglomerația.

ADVERTISEMENT

Incidente grave în stațiile de metrou

Cel mai recent asemenea incident a avut loc în luna martie. O fată de 13 ani a căzut pe șine la stația de metrou Unirii 1.

Inițial, s-a crezut că este vorba de o tentativă de sinucidere, dar Metrorex a transmis că a fost doar un accident. Copila a alunecat și a căzut. Din fericire, fata nu a fost vătămată, fiind scoasă de angajații companiei cu rapiditate.

O altă tentativă de sinucidere a avut loc la finalul anului trecut, în stația de metrou Păcii. Și la momentul respectiv circulația a fost reorganizată pe Magistrala 3, între staţiile de metrou Politehnica şi Preciziei, și s-a desfășurat în sistem pendulă.

 

ADVERTISEMENT