Life

Care este talentul fiicei lui Smiley și a Ginei Pistol. Josephine l-a uimit pe tatăl ei celebru la doar doi ani: „A fost o surpriză”

Ce talent are Josephine, fiica lui Smiley și a Ginei Pistol. L-a uimit pe tatăl ei celebru la doar doi ani, iar Smiley a spus acum ce știe să facă fiica lui!
11.02.2023 | 21:21
Care este talentul fiicei lui Smiley si a Ginei Pistol Josephine la uimit pe tatal ei celebru la doar doi ani A fost o surpriza
Care este talentul fiicei lui Smiley și a Ginei Pistol. Foto Colaj Fanatik / Facebook
ADVERTISEMENT

Care este talentul pe care îl are fiica lui Smiley și a Ginei Pistol. Artistul a vorbit despre talentul pe care îl are fetița sa la doar doi ani, lucru care l-a surprins! Ce știe să facă Josephine, de fapt.

Smiley, uimit de cât de talentată este fiica lui. Ce face Josephine la doar doi ani

Care este talentul fiicei lui Smiley și a Ginei Pistol, de fapt, și lucrul cu care l-a uimit pe artist. Josephine are doi ani dar este o mare fană a dansului.

ADVERTISEMENT

De altfel, Josephine, fetița lui Smiley și a Ginei Pistol l-a uimit pe tatăl ei cu pasiunea sa pentru dans, dar și cu cea pentru muzică. Josephine dansează zilnic ore în șir, după cum spune tatăl ei.

Smiley a mai spus că a avut o mare surpriză când a auzit piesa pentru fimul lui Pavel Bartoș, Ramon, și a mărturisit că fiica lui este o mare fană a acesteia și chiar îi cere să mai pună melodia iar și iar.

ADVERTISEMENT

„A fost o surpriză pentru mine pentru că lu’ fii-mea i-a plăcut foarte tare piesa de când a auzit-o. Și acum zice „Mamu”, că nu poate să zică Ramon.

I-a plăcut foarte tare. A dansat și în baie dansează.  Ea oricum dansează în fiecare zi. Cam vreo două-trei ore pe zi”, a spus Smiley, într-un interviu pentru Ego.ro.

ADVERTISEMENT

Smiley, uimit de fiica sa. Ce poate să facă Josephine la doi ani

Josephine are o ureche muzicală foarte bună, spune chiar celebrul ei tată, deși are doar doi ani de viață. Dar acesta nu este singurul talent al lui Josephine, pentru că aceasta dansează pe toate piesele.

Josephine „simte” diferit fiecare melodie, după cum spune Smiley, și chiar își schimbă starea în funcție de melodia pe care o ascultă. Fiica lui Smiley și a Ginei Pistol este o mare fană a muzicii clasice și acum ascultă Ceaikovski.

ADVERTISEMENT

„Are o ureche muzicală foarte bună și un simț artistic foarte bine dezvoltat. Trăiește fiecare piesă pe care o ascultă, dansează, se vede pe fața ei cum își schimbă starea în funcție de piesă, dansează diferit pe fiecare piesă. Acum e setată pe Ceaikovski. M-a terminat”, a completat artistul.

ADVERTISEMENT
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de...
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de sexy sunt colegele: „Dacă ele sunt «piese» acum, cum erau când plesneau de tinerețe?”
După 8 ani, a recunoscut relația cu Ion Țiriac și a spus totul...
După 8 ani, a recunoscut relația cu Ion Țiriac și a spus totul despre viața lângă un miliardar: "Mai bine plâng pe un iaht!"
Locul în care se consumă cele mai multe droguri. Este o universitate de...
Locul în care se consumă cele mai multe droguri. Este o universitate de top în care 90% dintre studenți au încercat
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără...
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără el”. A vorbit despre unul dintre cele mai grele momente
Prețul uriaș cu care se vinde cea mai scumpă proprietate din lume
Prețul uriaș cu care se vinde cea mai scumpă proprietate din lume
Garsonieră de 15 metri pătraţi,
Garsonieră de 15 metri pătraţi, "cu patul sub masă", scoasă la vânzare cu 143.000 de euro, preţ redus. Afaceri cu imobiliare în Milano
Scriitor reclamat de vecini dintr-un motiv bizar: „Blocul riscă să se prăbușească din...
Scriitor reclamat de vecini dintr-un motiv bizar: „Blocul riscă să se prăbușească din cauza cărților“
Luna Plină în Fecioară pe 24 februarie. Gemenii, Fecioarele, Săgetătorii și Peștii vor...
Luna Plină în Fecioară pe 24 februarie. Gemenii, Fecioarele, Săgetătorii și Peștii vor fi cei mai influențați de Luna Plină
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care...
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care Mioara a decedat: ”Numai așa vine binele și fuge răul”
Legea pensiilor. Articolul care spulberă speranțele pensionarilor
Legea pensiilor. Articolul care spulberă speranțele pensionarilor
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor!...
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor! Imaginile au ajuns virale: „Nu cred că e ceva rușinos...”
Ce religie are Cătălin Măruță. A fost botezat la fel ca părinții lui
Ce religie are Cătălin Măruță. A fost botezat la fel ca părinții lui
Bianca Drăgușanu a îmbrăcat o bluză transparentă și și-a lăsat sânii la vedere....
Bianca Drăgușanu a îmbrăcat o bluză transparentă și și-a lăsat sânii la vedere. Ultimele intervenții estetice pe care și le-a făcut
Zodii protejate de Dumnezeu în ultimele zile ale lunii februarie. Au parte de...
Zodii protejate de Dumnezeu în ultimele zile ale lunii februarie. Au parte de schimbări benefice și noroc cât cuprinde