Life

Care este ultima dorință a Monicăi Tatoiu. Femeia de afaceri a spus ce-și dorește să se întâmple după ce va muri

Monica Tatoiu (66 de ani) se gândește la ziua în care nu va mai fi, dar mai ales la lucrurile pe care și le dorește după moartea sa. Ce vrea femeia de afaceri.
28.06.2022 | 17:08
Care este ultima dorinta a Monicai Tatoiu Femeia de afaceri a spus cesi doreste sa se intample dupa ce va muri
Ce ultimă doleanță are Monica Tatoiu. Femeia de afaceri nu vrea să fie înmormântată. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Vedeta a spus care este ultima dorință pe care o are după ce va pleca de pe pământ. Ce-și dorește să se întâmple după ce va muri are foarte mare legătură cu regretatul său tată, dar și cu o operă muzicală foarte dragă.

Ce ultimă doleanță are Monica Tatoiu. Femeia de afaceri nu vrea să fie înmormântată

Monica Tatoiu a dezvăluit ce vrea să facă fiul său după moartea sa. Fostul director general al unei companii de produse de înfrumusețare nu-și dorește să fie înmormântată creștinește, ci mai degrabă incinerată.

ADVERTISEMENT

În plus, femeia de afaceri știe unde vrea să-i fie împrăștiată cenușa și cum să arate momentul, care are legătură și cu unicul său copil. Victor are 28 de ani și lucrează în străinătate, făcând-o mândră pe celebra sa mamă.

„Ce îmi doresc de la anii care vin? Să pot călători pe picioarele mele, fără să uit unde sunt actele și portofelul.

ADVERTISEMENT

Și, la sfârșit, din cutie, fiul meu să mă împrăștie în laguna din Saint Francois, în timp ce se aude balada lui Ciprian Porumbescu, ca să mă întâlnesc cu tata. Era cântecul lui de suflet!”, a dezvăluit femeia de afaceri pentru ciao.ro.

Monica Tatoiu, pasionată de călătorii

Monica Tatoiu a ales acest loc special pentru că este unul pe care l-a vizitat de multe ori. Pasionată de călătorii afacerista a ajuns în destinații turistice superbe și cu siguranță vor mai urma și altele în anii ce vin.

ADVERTISEMENT

„Excursiile cu școală au fost subiect de organizare cu luni înainte. Cadoul pe care mi l-am dorit la absolvirea liceului în 1975 a fost o excursie la Tbilisi. Singură. În facultate am bătut țara cu autostopul, jucând done de bridge la intersecții de drumuri.

Sentimentul de libertate, când am traversat granița spre Budapesta, în 1979, a fost imposibil de descris. Atunci mi-am propus să văd toată lumea câte zile o să îmi dea Domnul.

ADVERTISEMENT

Am dormit în mașină, în parcări de cimitire, am mâncat în la cele mai fascinante bombe din sate uitate de lume unde am cunoscut oameni minunați”, a mai adăugat Monica Tatoiu, mai arată sursa citată mai sus.

ADVERTISEMENT