Life

Verdict final în cazul Johnny Depp și Amber Heard! Ce au decis jurații în cazul actorului

Jurații au ajuns la un verdict după trei zile în care au deliberat cine are dreptate în cazul lui Johnny Depp împotriva fostei sale soții, actrița Amber Heard. Aceștia i-au dat dreptate actorului!
01.06.2022 | 21:45
Verdict final in cazul Johnny Depp si Amber Heard Ce au decis juratii in cazul actorului
Care este verdictul în cazul Johnny Depp - Amber Heard. Foto Colaj Fanatik / Hepta
ADVERTISEMENT
01-06-2022
21:12

Prima reacție a celor doi actori după proces

Actrița Amber Heard a dezvăluit că are inima frântă după această decizie a juraților și a transmis că avocații lui Johnny Depp au reușit să îi facă pe jurați să omită toate probele concludente aduse.

“Dezamăgirea pe care o simt astăzi este dincolo de cuvinte. Mi se rupe inima că muntele de dovezi tot nu a fost suficient pentru a face față puterii, influenței disproporționate a fostului meu soț.

Sunt și mai dezamăgită de ceea ce înseamnă acest verdict pentru alte femei. Este un eșec”, a transmis aceasta.

La rândul său, Johnny Depp a transmis că decizia de miercuri a juraților i-a dat înapoi viața, după șase ani în care s-a confruntat cu multă ură din cauza acuzațiilor pe care fosta lui soție le-a făcut.

„Acuzații false, foarte grave și de natură penală mi-au fost aduse prin intermediul presei, ceea ce a declanșat o avalanșă nesfârșită de conținut plin de ură, deși nu mi s-a adus nicio acuzație.

Deja făcuse de două ori înconjurul lumii în decurs de o nanosecundă și a avut un impact seismic asupra vieții și carierei mele.

Iar șase ani mai târziu, juriul mi-a redat viața”, a transmis actorul.

 

01-06-2022
19:26

Johnny Depp este câștigător în procesul contra fostei soții

Johnny Depp a câștigat cazul împotriva soției sale, actrița Amber Heard. Jurații au decis să aceasta l-a defăimat prin acuzațiile făcute în presă. De asemenea, actorul va primi daune în valoare de 15 milioane de dolari. 

Jurații au transmis că acțiunile actriței au fost făcute intenționat și cu malițiozitate. Amber Heard și-a stăpânit lacrimile în timp ce verdictul era anunțat.

Și Johnny Depp a fost găsit vinovat la una dintre acuzațiile de defăimare, așa că el trebuie să îi plătească fostei soții daune de două milioane de dolari.

01-06-2022
19:07

Amânare pentru anunțarea verdictului

Judecătorul i-a trimis pe jurații să refacă actele privitoare la verdict, existând niște neconcordanțe. Vor fi niște întârzieri din această cauză. Ar putea fi o întârziere de o oră.

01-06-2022
18:50

Amber Heard a venit pentru a afla verdictul juraților

Amber Heard a sosit în sala de judecată pentru a afla verdictul. Acesta va fi anunțat în zece minute, ora României.

Procesul pe care Johnny Depp l-a intentat fostei sale soții acuzând-o că l-a defăimat va lua final miercuri. Juriul a ajuns la un verdict în acest caz. Din clipă în clipă urmează ca aceștia să anunțe rezultatul.

Verdictul în cazul lui Johnny Depp împotriva lui Amber Heard

Deliberările au început deja de vineri, aceasta fiind a treia zi în care jurații discută despre verdictul pe care urmează să îl dea în această seară.

ADVERTISEMENT

Johnny Depp nu va fi însă prezent la momentul în care se va anunța decizia, acesta fiind plecat într-o călătorie în interes de serviciu, au informat surse apropiate ale actorului.

Johnny Depp se află în Marea Britanie, în locul în care a putut fi văzut și în acest weekend, unde a apărut în mod surprinzător la un concert, cu ocazia turneului european al chitaristului Jeff Beck.

ADVERTISEMENT

Actorul a fost văzut cântând la chitară în localul Sheffield City Hall, duminică, și se pare că a rămas acolo, în apropiere de Manchester.

Chiar actorul a fost cel care a distribuit un videoclip pe rețelele de socializare, în care cântă o interpretare a piesei clasice “Isolation” a lui John Lennon. Melodia a fost lansată de Depp și Beck în 2020, aceasta fiind primul lor single împreună.

ADVERTISEMENT

Acuzațiile taberei lui Amber Heard

Decizia privind lipsa lui Johnny Depp de la proces în ziua verdictului a fost criticată de echipa a lui Amber Heard, care a precizat că acest lucru arată care sunt, de fapt, prioritățile actorului. Mai mult, Depp a fost acuzat de lipsă de seriozitate din cauza acestui lucru.

“Prezența arată unde sunt prioritățile tale. Johnny Depp cântă la chitară în Marea Britanie, în timp ce Amber Heard așteaptă un verdict în Virginia. Depp și-a luat rânjetele și lipsa de seriozitate în turneu”, se arată într-o declarație a taberei adverse.

ADVERTISEMENT

Care este miza procesului

Johnny Depp a dat-o în judecată pe fosta ta soție, actrița Amber Heard, după ce aceasta l-a acuzat în 2018 de abuzuri domestice, într-un material pentru  The Washington Post.

Procesul a stârnit o adevărată dezbatere în mediul online, iar Johnny Depp pare a fi susținut de o majoritate covârșitoare pe rețelele de socializare.

“Verdictul a fost dat. Indiferent ce se va întâmpla, Johnny Depp a câștigat în instanța de judecată a opiniei publice și acesta era cel mai important lucru pentru el”, a scris un fan.

ADVERTISEMENT
Tags: