Life

Care este viața Ancăi Țurcașiu după divorț. Ce hotărâre a luat după despărțirea de soțul ei

18.09.2020 | 11:57
Care este viata Ancai Turcasiu dupa divort Ce hotarare a luat dupa despartirea de sotul ei
ADVERTISEMENT

Știrea conform căreia Anca Țurcașiu divorțează de cel care i-a fost alături 22 de ani, medicul Cristian Georgescu, a șocat o țară întreagă. Mai mult, fotografiile în care fostul soț al actriței se afla în ipostaze tandre cu noua iubită au trezit suspiciuni.

Nu este un secret pentru nimeni faptul că Anca Țurcașiu este într-o formă de zile mari și se pare că, în ciuda imaginilor cu fostul ei soț, aceasta a decis să se axeze pe ea însăși.

ADVERTISEMENT

În mediul online, îndrăgita actriță a avut parte de susținerea fanilor și a fost considerată un exemplu de putere de către multe doamne care o apreciază.

Cum a fost surprinsă Anca Țurcașiu la scurt timp după ce s-a aflat de relația fostului ei soț

Odată cu apariția fotografiilor în care Cristian Georgescu se afla în compania unei blonde, s-a vehiculat că adulterul a fost cel care a dus la separarea dintre Anca Țurcașiu și fostul ei soț.

ADVERTISEMENT

Se pare, totuși, că vedeta și-ar planifica o vacanță, după ce a fost surprinsă într-un mall din București, în spațiul destinat pașapoartelor.

Aceasta a fost surprinsă într-o ținută sexy și simplă, purtând o pereche de jeanși mulați, un maiou și niște tocuri înalte, apariția ei perfectă ducându-ne cu gândul la ținutele de pe podium.

ADVERTISEMENT

Solista a fost dintotdeauna complimentată pentru silueta ei perfectă și se pare că a descoperit elixirul tinereții, iar fotografiile de pe pagina ei de Instragram nu pot decât să ne asigure de acest fapt.

Anca Țurcașiu
Ce face Anca Țurcașiu după despărțirea de soțul ei. Apariție surprinzătoare. Sursa foto: instragram.

Solista a dat dovadă de mult optimism încă de când și-a anunțat decizia de a divorța: ,,Știu că cineva acolo sus mă iubește și voi avea parte de tot binele Pământului!”, dar a rămas rezervată în privința declarațiilor ei.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, vestea că fostul soț are o nouă relație, la nici două luni de la despărțire, a afectat-o pe artistă, dar a ținut să își asigure fanii că totul este în regulă și că este optimistă în privința schimbărilor din viața ei.

 

ADVERTISEMENT