Life

Care este viciul de care Marina Voica nu poate scăpa nici la 85 de ani. Recunoaște că este ”bolnavă”

Marina Voica a dezvăluit ce viciu are la cei 85 de ani. Îndrăgita artistă recunoaște că este ”bolnavă” de plăcerea de care nu a reușit să scape până acum.
29.08.2022 | 17:15
Care este viciul de care Marina Voica nu poate scapa nici la 85 de ani Recunoaste ca este bolnava
Marina Voica, dezvăluiri despre viciul pe care-l are la 85 de ani. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Marina Voica are 85 de ani și o carieră în muzică care datează de peste cinci decenii. Îndrăgita artistă își trăiește viața după bunul plac și recunoaște că are un viciu de care nu poate scăpa.

Viciul de care nu poate scăpa Marina Voica: ”Firmele mă știu deja”

Marina Voica spune că este ”bolnavă” după cumpărături, mai exact, după încălțăminte. Este o fană înrăită a shopping-ului online, iar pentru multe site-uri a devenit o clientă fidelă.

ADVERTISEMENT

Marina Voica a dezvăluit că a adunat de-a lungul timpului peste 50 de perechi de încălțări și că i-ar mai trebui încă o casă pentru a-și depozita și rochiile sau cadourile.

”Cumpăr online, de pe Internet, comand foarte mult, firmele mă știu deja și mai îmi aruncă provocări, reduceri. Și tot cumpăr și iar cumpăr.

ADVERTISEMENT

Mai mult cumpăr încălțăminte. Sunt bolnavă de încălțăminte! Cred că am mult peste 50 de perechi adunate, chiar o să le număr într-o zi.

 La câte am mi-ar mai trebui încă o casă, pentru toate acestea, încălțăminte, cadouri, rochii”, a detaliat Marina Voica pentru ego.ro.

ADVERTISEMENT

Ce pensie are Marina Voica

Marina Voica a mai precizat pentru o altă sursă că nu se plânge de bani, ajunsă la bătrânețe. Reușește să se întrețină din indemnizația de merit de la Ministerul Culturii și din pensia de urmaș, după moartea soțului, în valoare de 1900 lei.

”Nu mă plâng nici din punct de vedere material, chiar dacă nu am pensie de la stat. Am fost artist liber profesionist. Mă mulțumesc cu pensia de urmaș (după moartea soțului său).

ADVERTISEMENT

Și, mulțumită Ministerului Culturii, primesc o indemnizație de merit, datorită valorii recunoscute de public a muncii mele și a vechimii în activitatea artistică. Nu am probleme cu partea materială”, a mai spus Marina Voica pentru Libertatea.

Tot pentru sursa menționată, Marina Voica a mărturisit că nu are regrete și se bucură de fiecare clipă din viața sa. A avut de-a lungul timpului și necazuri, peste care a trecut cu bine, în cele din urmă.

Marina Voica este una dintre artiștii de renume din România, parte a genului de muzică ușoară/pop. De asemenea, este considerată și o stea a emisiunilor de divertisment profesionist.

ADVERTISEMENT