Life

Care este viciul lui Radu Vâlcan. Adela Popescu nu este de acord: „Spuneți-i și voi că nu e bine!”

Radu Vâlcan a recunoscut că are un viciu de care nu poate scăpa orice ar face. Soția lui, Adela Popescu, nu este de acord cu acesta și ar vrea să renunțe.
02.06.2022 | 00:31
Care este viciul lui Radu Valcan Adela Popescu nu este de acord Spunetii si voi ca nu e bine
Care este viciul lui Radu Vâlcan. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Radu Vâlcan are un viciu de care nu poate scăpa. Chiar dacă o deranjează pe soția lui, acesta nu poate renunța la viciul său!

Care este viciul lui Radu Vâlcan. Nu poate renunța, deși o deranjează pe Adela Popescu

Radu Vâlcan a vorbit despre viciul său și despre faptul că și-ar dori să renunțe la acesta, într-un interviu pentru site-ul CaTine.ro.

ADVERTISEMENT

Prezentatorul de la Insula iubirii a recunoscut faptul că și-ar dori să scape de acest obicei, mai ales pentru că soția lui îi atrage deseori atenția în legătură cu acest aspect.

Totuși, nici până acum nu a reușit Radu Vâlcan, în ciuda eforturilor sale, să se lase de țigarete. Adela Popescu nu este de acord cu viciul soțului ei, lucru pe care l-a transmis cu multă claritate pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Ce spune Adela Popescu despre viciul soțului

Mai mult, vedeta de la Pro TV a dezvăluit faptul că Radu Vâlcan fumează foarte mult și tocmai din această cauză în locuința lor există o regulă foarte clară.

Soțul Adelei Popescu nu are voie să fumeze înăuntru, ci doar afară. Mai mult, vedeta era însărcinată la acel moment și spunea că încearcă să se protejeze de fum.

ADVERTISEMENT

”Radu fumează destul de mult, din păcate. Din fericire, am impus regula prin care se fumează doar afară, niciodată în casă.

Pe mine nu mă deranjează fumul deloc, dar încerc să fiu prevăzătoare, așa că încerc să nu stau în preajma fumului”, spunea Adela Popescu.

ADVERTISEMENT

Fumatul soțului său o afecta pe Adela Popescu inclusiv când se aflau la plimbare și Radu Vâlcan trebuia să se mai bucure de o țigaretă.

Adela Popescu chiar îi îndemna pe fani să îi transmită soțului său că nu este bine să fumeze.

”Plimbarea de seară. Spuneți-i și voi că nu e bine să fumeze, mai ales în preajma unei graviduțe, mai ales când graviduța e chiar soția lui și mai ales când soția e și mama copilului”, a scris Adela în dreptul unei imagini publicate pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT