Care sunt bonurile câștigătoare la Loteria bonurilor pe luna mai. Rezultatele extragerii de duminica, 16 iunie

Alexandru Năstase   
în HotNews
17/06/2019, 08:18
Care sunt bonurile câștigătoare la Loteria bonurilor pe luna mai. Rezultatele extragerii de duminica, 16 iunie GALERIE FOTO
O sută de bonuri pot fi câștigătoare la loteria din mai!. Sursa foto - MFP

FANATIK îți spune încă de la prima oră care sunt bonurile câștigătoare la Loteria bonurilor pe luna mai. Astfel, trebuie să știți că extragerea a avut loc duminică și la ea au participat bonurile fiscale emise în perioada 1-31 mai 2019. Norocoase au fost desemnate cele de 639 de lei emise în data de 2 mai. De remarcat că fondul de premiere este de un milion de lei, sumă din care vor fi acordate cel mult 100 de premii.

Care sunt bonurile câștigătoare la Loteria bonurilor pe luna mai

MFP a decis și situația în care se prezintă mai mult de o sută de câștigători și a transmis că în acest caz se va organiza o a doua extragere pentru determinarea celor maxim 100 de bonuri câştigătoare. Ca de fiecare dată, rezultatele extragerii vor fi publicate pe site-ul Ministerului Finanţelor Publice, dar şi pe cel al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) şi al C.N. „Loteria Română” (CNLR) pentru o perioadă de minim 30 de zile.

Cine are biletul câştigător trebuie să ştie că poate depune o cerere de revendicare începând cu prima zi după efectuarea extragerii. Nu mai mult de 30 de zile are la dispoziție acesta. Posesorii bonurilor câştigătoare trebuie să depună bonurile fiscale, atenție, sunt acceptate numai cele în original, copia actului de identitate şi o cerere, la orice administraţie fiscală din structura ANAF. Cerinţele nu se termină aici.

Care sunt bonurile câștigătoare la Loteria bonurilor pe luna mai. Bonuri
Dacă sunt mai mult de o sută de bonuri câștigătoare atunci se organizează o a doua extragere. Sursa foto MFP

Cum trebuie să arate biletul câștigător

Astfel, un bon fiscal este considerat de către Ministerul Finanţelor Publice drept câştigător doar dacă îndeplineşte cumulativ condiţiile prevăzute de lege. Acesta trebuie să aibă înscrise elementele obligatorii care arată că a fost emis cu un aparat de marcat fiscalizat. Nu trebuie să lipsească logotipul şi seria fiscală ale aparatului de marcat electronic fiscal, data şi ora emiterii precum şi numărul de ordine.

De remarcat că fiecare unitate teritorială ANAF, la care se depun bonurile fiscale câştigătoare în prima etapă de selecţie, va elibera o copie a acestora cu menţiunea „conform cu originalul”. Mai mult de atât, acestea trebuie să elibereze și un numărul unic de înregistrare. Pentru asigurarea transparenţei, lista cu numerele unice de înregistrare ale cererilor de revendicare va fi publicată pe site-urile MFP şi ANAF.

 

 

Închide ×