News

Care sunt bonurile câștigătoare pe luna aprilie. Rezultatele extragerii de duminică, 19 mai

20.05.2019 | 09:36
Care sunt bonurile castigatoare pe luna aprilie Rezultatele extragerii de duminica 19 mai
ADVERTISEMENT

Duminică, 19 mai, Ministerul Finanțelor Publice a organizat o nouă extragere a bonurilor fiscale, iar câștigătoare au ieșit cele emise pe data de 24 aprilie 2019. Norocoșilor le-a fost pus la dispoziție un fond în valoare de un milion de lei, bani din care vor fi acordate  până la 100 de premii.

Loteria bonurilor fiscale pentru luna aprilie

La această extragere au participat doar bonurile fiscale emise în intervalul 1-30 aprilie 2019. Dacă te afli printre norocoșii posesori ai unui bon câștigător, trebuie să știi că în cazul în care numărul cererilor de revendicare va depăși pragul de 100, se va organiza cea de-a doua extragere, pentru a  determina maxim 100 de bonuri câștigătoare.

ADVERTISEMENT

Rezultatele vor fi publicate atât pe site-ul Ministerului Finanțelor Publice, cât și pe pagina oficială a Agenției Naționale de Administrare Fiscală, pentru o durată de 30 de zile după efectuarea extragerii. În această perioadă, câștigătorii trebuie să depună bonurile fiscale în original și copia actului de identitate, însoțită de o cerere la orice unitate din structura ANAF, pentru a intra în posesia premiului.

Care sunt bonurile câștigătoare pe luna aprilie. Sursa foto:stirileprotv.ro
Care sunt bonurile câștigătoare pe luna aprilie. Sursa foto:stirileprotv.ro

Tot ce trebuie să știi despre loteria bonurilor fiscale

Un bon fiscal este considerat câștigător doar în momentul în care întrunește cumulativ condițiile prevăzute de lege. Mai exact, trebuie să aibă înscrise elementele obligatorii care să ateste că a fost emis cu un aparat de marcat fiscalizat. Este vorba despre logotipul și seria fiscală a respectivului aparat de marcat electronic,  data sau ora emiterii, precum și numărul de ordine.

ADVERTISEMENT

Fiecare unitate teritorială ANAF la care se depun bonurile fiscale câştigătoare în prima etapă de selecţie, va elibera o copie a acestora cu menţiunea „conform cu originalul”, pe care va fi menționat numărul unic de înregistrare. În vederea asigurării unei transparenţe totale, lista cu numerele unice de înregistrare ale cererilor de revendicare va fi dată publicității pe paginile oficiale ale MFP şi ANAF.