Life

Care sunt cei mai atrăgători bărbați din zodiac. Acești cinci nativi sunt zeii seducției, conform Lidiei Fecioru

Care sunt cei mai atrăgători bărbați din zodiac, conform Lidiei Fecioru.
17.07.2021 | 22:58
Care sunt cei mai atragatori barbati din zodiac Acesti cinci nativi sunt zeii seductiei conform Lidiei Fecioru
Care sunt cei mai atrăgători bărbați din zodiac. Acești cinci nativi sunt zeii seducției, conform Lidiei Fecioru. Sursa foto: Antena 3
ADVERTISEMENT

Lidia Fecioru a făcut un top al celor mai atractive zodii din horoscop, în ceea ce privește partea masculină. Astfel, aceasta a dezvăluit care sunt cei mai seducători bărbați din zodiac.

Este vorba despre cinci nativi  care pot lua mințile femeilor și pot fi numiți adevărați zei ai seducției. Iată despre ce nativi este vorba!

ADVERTISEMENT

Lidia Fecioru a dezvăluit care sunt cei mai atrăgători bărbați din zodiac

Scorpionul

Cei din zodia Scorpion sunt foarte insistenți atunci când vor și le place un anumit lucru, sau o anumită persoană, și nu se lasă până nu obțin ceea ce vor. În ceea ce privește loialitatea lor, ei sunt împărțiți, pentru că unii pot să fie infideli.

Scorpionul este un adevărat cuceritor, conform bioenergoterapeutului Lidia Fecioru, care a transmis aceste informații la emisiunea „Adevăruri ascunse”, de la Antena 3.

ADVERTISEMENT

Scorpionii fac orice pentru a cuceri femeia pe care o vor și nu trebuie să fii surprinsă dacă îți va găti pentru a te face să te îndrăgostești.

Leul

Leii sunt foarte darnici atunci când iubesc și ei oferă totul persoanei iubite, dar apoi sunt șanse să le spună și lor cât de mult le-au dat, de fapt. Partea bună la cei din zodia Leu este că atunci când sunt cuceriți, poți să ai parte de loialitatea lor pe viață.

ADVERTISEMENT

Ei sunt foarte responsabil și simt mereu dorințele partenerei lor de viață.

Peștele

Bărbații din zodia Pești sunt seducători, mai ales prin faptul că fac niște complimente deosebite femeilor din viața lor. Totuși, ei simt nevoia să dețină controlul și de aceea, se potrivesc foarte bine cu femeile romantice.

În ciuda acestui fapt, despre bărbatul din zodia Pești se spune că poate să facă femeile să se simtă în al nouălea cer. Ei au o tehnică specială prin care pot intra sub pielea ta.

ADVERTISEMENT

Racul

Cei din zodia Rac sunt protectori, dar reușesc să cucerească femeile cu ochii lor, care exprimă foarte mult. Cel mai bine Racii s-ar potrivi cu femei zodia Capricorn, pentru că acestea muncesc foarte mult și vor avea grijă de ei și îi vor învăța ceea ce este bine.

Fecioara

Bărbații din zodia Fecioară sunt geloși, posesivi și vor să dețină mereu controlul, așa că o relație cu aceștia ar putea fi destul de dificilă. Ceea ce te cucerește la nativul din zodia Fecioară este inteligența de care dă dovadă.

Totuși, pentru că ei caută mereu perfecțiunea, o pot găsi și în altă parte, nu numai în partenera lor de viață și pot spune adio unei căsnicii foarte ușor.

De cele mai multe ori, bărbații Fecioară se bucură de burlăcie mult timp înainte de a-și lua un angajament și sunt unii dintre cei mai complicați bărbați din horoscop.

ADVERTISEMENT