Fotbal international

Care sunt cele 72 de femei urmărite de Cristiano Ronaldo pe Instagram. Ce nume celebre se găsesc pe listă în afara familiei sale. GALERIE FOTO

01.03.2019 | 10:56
Cristiano Ronaldo Instagram. Evident, din lista de 72 de femei nu puteau lipsi cele din familie și iubita Georgina, cu peste 9 milioane de urmăritori pe Instagram

Cristiano Ronaldo se știe că este cea mai urmărită persoană publică pe Instagram, cu mai mult de 156 milioane de followers, dar și portughezul are o listă de personalități feminine pe care o urmărește frecvent. Numărul celor care au intrat, să spunem așa, în agenda de observație a vedetei lui Juventuseste de 72, iar FANATIK.RO vă va dezvălui care sunt cele mai celebre nume aflate în atenția lui CR7. (VEZI SUS ÎN GALERIE FOTO)

Cristiano Ronaldo urmărește 72 de femei celebre pe Instagram

Evident, în această listă își fac loc și membrele familiei sale, mama Dolores, surorile sale și, bineînțeles, iubita Georgina, care are și ea peste 9 milioane de urmăritori. Ronaldoeste atent însă și la un alt detaliu. Toate persoanele intrate în atenția sa trebuie să aibă obligatoriu un număr foarte mare de urmăritori pe Instagram. Portughezul este foarte atent la toate detaliile privind imaginea sa și de aceea până și amiciția sau simpatia pentru o persoană, în special de sex feminin, este aleasă cu grijă.

În afara familiei Cristiano și-a îndreptat atenția și le urmărește profilurile destul de frecvent către Michelle Lewin, unul dintre starurile fitness-ului mondial, Maria Șarapova, Angelina Jolie, Jennifer Lopez, Selena Gomez, Taylor Hill, celebrul fotomodel de la Victoria’s Secret, Holly Holm, campioana de arte marțiale.

Cristiano Ronaldo Instagram. Despre Maria Șarapova s-a spus că scurt timp ar fi avut o relație cu CR7
Cristiano Ronaldo Instagram. Despre Maria Șarapova s-a spus că scurt timp ar fi avut o relație cu CR7

Condiția este ca femeile urmărite de portughez să aibă minim un milion de followers pe Instagram

De asemeni, două celebre fotomodel din Brazilia, Ana Beatriz Barosso și Giselle Bundchen, cea mai bună fotbalistă din naționala Braziliei, Marta Silva, vicecampioana mondială la săritură în înălțime, rusoaica Daria Klishina, Kylie Jenner, Rita Ora, Oprah Winfrey, cântăreața americană Lexy Panterra, Miranda Kerr, Kendall Jenner, Sofia Vergara, Ronda Rousey, cântăreața americană Ciara.

Nu puteau lipsi prietena Kim Kardashian și sora ei Courtney, Demi Lovato, Serena Williams, Jessica Alba, Gigi Hadid, Emily Ratjkowski, Heidi Klum, Beyonce sau Alicia Keys. Absolut toate cele 72 de femei cărora Cristiano le acordă atenție pe Instagram, urmărindu-le permanent profilul, au minim un milion de urmăritori. Pentru Ronaldo este important ca interesul său să se concentreze, el fiind recordmanul Instagramului și nu numai, doar asupra acelor vedete care au un impact foarte important.