Life

Care sunt cele mai extrase numere la loto 6 din 49? Combinația care ar putea să te umple de bani

Numere loto, combinația care te umple de bani. Care sunt cele mai extrase numere la 6 din 49. Statistică oficială a Loteriei
17.02.2023 | 17:00
Care sunt cele mai extrase numere la loto 6 din 49 Combinatia care ar putea sa te umple de bani
Care sunt cele mai extrase numere la Loto 6 din 49. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Numere loto visăm cu toții, însă doar șase sunt câștigătoare. De zeci de ani, românii își încearcă norocul la Loto. Cu toții speră la o combinație perfectă de numere norocoase. Apoi se vor umple de bani. Mai mulți oameni și-au dezvăluit metodele câștigătoare, însă cea mai simplă cale este să folosești numerele extrase cel mai des.

Numere loto, cele mai extrase la 6 din 49

Aproape orice român și-a încercat măcar odată norocul la Loto. În timp pentru unii este o simplă distracție și nu au mari speranță atunci când pun un bilet. Alte persoane fac din câștigul la 6 din 49 scopul vieții lor.

ADVERTISEMENT

Acest lucru nu este de mirare, ținând cont de faptul că premiile se ridică la milioane de euro. Să recunoaștem, ar putea schimba oricui viața într-o singură clipă. În aceste condiții, unele persoane au depășit etapa de pasiune și au ajuns chiar experți în jocurile de noroc.

Un român a dat lovitura la Loto, iar apoi s-a retras pe o insulă exotică. De acolo dă sfaturi celor care-și doresc să câștige. Culmea, o face gratis. Un altul a strâns într-o carte toate combinațiile care i-ar putea duce pe oameni mai aproape de premiul cel mare.

ADVERTISEMENT

Combinația ideală de numere care te-ar putea face să câștigi premiul cel mare la Loto

Totuși, o metodă simplă prin care te poți umple de bani, este să alegi numerele loto care sunt cel mai des extrase la 6 din 49. Loteria națională a dezvăluit care au fost numerele loto care au picat cel mai des în perioada 8 august 1993 și până pe 20 septembrie 2021.

De la început trebuie să știți că 31 nu este de bun augur. În toată această perioadă a ieșit din urnă de numai 131 de ori . La polul opus se află 5, extras de 263 de ori, 36, ales de 257 de ori, și 4, câștigător de 252 de ori.

ADVERTISEMENT

De asemenea, pe lista de numere ideale se mai numără 6, extras de 250 de ori, 27, care a ieșit din urnă de 244 de ori, și 12, ales de 243 de ori. Prin urmare, combinația ideală de numere pentru atunci când joci la Loto 6 din 59 este: 5, 36, 4, 6, 27, 12. 

Ce se întâmplă cu oamenii care au câștigat la Loto

Chiar dacă șansele ca o persoană să câștige la Loto este de 0.00000007%, statisticile arată că cei mai mulți jucători, pe lângă faptul că aleg să rămână anonimi, preferă să joace în continuare. O fac chiar și după ce au câștigat deja, în speranța că vor obține și mai mulți bani.

ADVERTISEMENT

De asemenea, mai bine de jumătate din cei care au pus mâna pe un premiu substanțial au renunțat la vechile locuri de muncă. Majoritatea dintre ei, au preferat să învestească în 4 sau 5 automobile.

ADVERTISEMENT