Life

Care sunt cele mai instagramabile locuri din București. Unde ies cele mai frumoase fotografii

Care sunt cele mai instagramabile clădiri și locuri din Capitală. Unde ies cele mai reușite poze pe care să le distribui în online.
02.03.2023 | 10:45
Casa oamenilor de știință și Mănăstirea Stravopoleos. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Care sunt cele mai instagramabile locuri din București. Unde ies cele mai frumoase fotografii cu care să te lauzi și să te mândrești pe rețelele de socializare. Descoperă în rândurile de mai jos unde trebuie să mergi primăvara aceasta!

Care sunt cele mai instagramabile clădiri și locuri din Capitală. Unde ies cele mai reușite poze

București este un oraș care nu duce lipsă de locuri frumoase și impresionante, de la clădiri istorice până la scări colorate. Capitala este supranumită Micul Paris și nu este de mirare că are cele mai instagramabile locuri.

ADVERTISEMENT

Una dintre clădirile care merită fotografiată cu aparatul sau cu telefonul mobil este Casa Mița Biciclista care s-a redeschis publicului larg recent și a fost un punct de atracție extrem de vizitat în perioada sărbătorilor de iarnă datorită „podoabelor” sale.

Cărturești Cărusel este considerată a fi cea mai frumoasă librărie din oraș. Situată pe strada Lipscani, numărul 55, spațiul este un loc căutat de pasionații de fotografii datorită scării interioare și farmecului contemporan.

ADVERTISEMENT

Pasajul Macca Villacrosse este zona acoperită care face legătura între Calea Victoriei și Strada Lipscani. Oamenii obișnuiesc să îl observe la pas pentru că este un spațiu intim, unde se poate consuma și o cafea aromată.

Palatul CEC, cea mai veche bancă din România, se află față în față cu Palatul Poștelor, construit în aceeași perioadă. Piatra de temelie a Palatului CEC a fost pusă în 8 iunie 1897, în prezența Regelui Carol I al României și a Reginei Elisabeta.

ADVERTISEMENT

Clădirea istorică are o cupolă magnifică din metal și sticlă, motiv pentru care stilul său superb atrage zilnic turiști. În aceeași categorie se află și Palatul Crețulescu, o adevărată bijuterie arhitecturală, aflat în strada Știrbei Vodă, numărul 39.

Cele mai căutate locuri din București pentru poze perfecte

Printre cele mai căutate locuri din București pentru poze perfecte se află și blocul Hong Kong, aflat pe strada Vasile Conta 3- 4, care a devenit cunoscut datorită videoclipului piesei Rămâi cu bine, filmat de Machanache și Delia.

ADVERTISEMENT

Casa oamenilor de știință nu trebuie să lipsească pe pe lista celor mai instagramabile locuri din Capitală primăvara aceasta și nu numai. Clădirea poate fi găsită în Piața Lahovari, numărul 9, scara exterioară fiind impresionantă.

De asemenea, Mănăstirea Stavropoleos, situată în inima centrului vechi și construită în 1724 în stilul Brâncovenesc, reprezintă un loc frumos, încărcat cu o energie pozitivă și cu foarte multă liniște. Pe Instagram sunt mulți internauți care au fotografiat-o.

ADVERTISEMENT