Life

Care sunt cele mai mari regrete ale lui Bănel Nicoliță: „Sunt dezamăgit de mine”

Bănel Nicoliță și-a deschis sufletul și a făcut dezvăluiri sincere despre cele mai mari regrete ale sale. Fotbalistul a recunoscut că nu este deloc mândru de anumite decizii pe care le-a luat în viață.
04.08.2022 | 16:10
Care sunt cele mai mari regrete ale lui Banel Nicolita Sunt dezamagit de mine
Bănel Nicoliță a dezvăluit care sunt cele mai mari regrete ale sale. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Bănel Nicoliță a vorbit cu sinceritate despre lucrurile care se întâmplă acum în viața lui. Fotbalistul recunoaște că regretă anumite decizii pe care le-a luat în trecut și că este dezamăgit de oamenii pe care i-a ajutat. De altfel, fostul fotbalist a vorbit despre relația pe care o are cu fiicele sale.

Bănel Nicoliță a spus care sunt cele mai mari regrete ale sale. Sportivul, dezamăgit de deciziile din trecut

Bănel Nicoliță nu s-a ascuns și a dezvăluit care sunt cele mai mari regrete ale sale, două la număr. Fotbalistul a afirmat că este dezamăgit de sine și unele lucruri pe care le-a făcut în anii trecuți.

ADVERTISEMENT

„Regret că nu am semnat mai departe cu FC Nantes, din cauza impresarului. Sunt dezamăgit de mine și de deciziile pe care le-am luat la momentul ăla când a trebuit să rămân lângă familie, să nu mă duc lângă acei oameni care au fost falși”, a declarat Bănel Nicoliță pentru Antena Stars. 

Tot la capitolul dezamăgiri, Bănel Nicoliță include și efortul depus pentru echipa de fotbal din Făurei, pentru care susține că a renunțat la cariera sa și în care a investit mulți bani. 

ADVERTISEMENT

„Vă spun sincer, sunt foarte dezamăgit de oamenii cu care am lucrat și în care am crezut. Eu am venit cu banii mei, de acasă, am venit cu toată dragostea mea.

Am renunțat la cariera mea de fotbalist să fac ceva pentru acel oraș și acel oraș cred că trebuia să-mi dea mult mai mult respect, ceea ce nu am văzut. E dureros pentru mine ca fost fotbalist care a scris istorie în România”, a adăugat sportivul.

ADVERTISEMENT

Bănel Nicoliță, mândru de fiicele sale: „Le mulțumesc din toată inima că sunt alături de mine”

Bănel Nicoliță este tatăl a două fetițe, în vârstă de 9 și 7 ani. El a dezvăluit că este foarte mândru de micuțele sale, mai ales că acestea îi calcă, cumva, pe urme și sunt pasionate de sport.

Totodată, când vine vorba despre presupusele probleme financiare, sportivul a susținut că singurele datorii pe care le are sunt față de copiii lui.

ADVERTISEMENT

„Nu am datorii la nimeni. Sunt foarte bine, sănătos. Când am spus că sunt în România, sunt în România. Și toți pot să înțeleagă ce vor. Nu am datorii decât față de copiii mei, să le ofer toată dragostea mea.

Ca tată, sunt foarte mândru de ele. Sunt foarte mulțumit și le mulțumesc din toată inima că sunt alături de mine.

Una deja face gimnastică și mă bucur că face sport, care e cel mai frumos, cel mai plăcut. Cea mare și ea la fel, face scrimă și vedem ce va ieși”, a susținut Bănel Nicoliță.

De altfel, sportivul a declarat că nu și-a refăcut viața după divorțul de fosta soție și că atunci când acest lucru se va întâmpla, va recunoaște. De altfel, el și Cristina au rămas în relații bune, punând pe primul loc fericirea celor mici.

„Avem două fete minunate și trebuie să le oferim toată dragostea și să le ajutăm să ajungă ceva în viață, să le oferim un sprijin.

Ele sunt mici, dar cred că au realizat că eu și mama lor nu mai suntem împreună, dar, în același timp ele nu au făcut diferența când le-am spus să meargă cu mine”, a afirmat Bănel Nicoliță.

 

 

ADVERTISEMENT