Life

Care sunt cele mai mincinoase femei, în funcţie de zodie. Cine ascunde cel mai bine adevărul

13.08.2020 | 22:55
ADVERTISEMENT

Uneori, sunt situații în care adevărul trebuie ascuns pentru a nu face rău. Sunt și situații, însă, în care unele femei mint pentru a se pune într-o lumină favorabilă și cosmetizea-ză, astfel, realitatea.

Sau, mai sunt situații în care mint pentru a nu pierde lucruri, oameni, ocazii. Oricare ar fi motivele pentru care aleg această variantă, există o zodie care le întrece pe toate.

ADVERTISEMENT

Perfecționiste și egocentriste, Fecioarele parcă s-au născut mințind. Tocmai pentru că vor ca totul să fie ca la carte, apelează la mici trucuri pentru a ieși bine din orice situație.

Cele mai mincinoase femei în funcţie de zodie

De partea cealaltă, femeia Vărsător este cea mai timidă și cea mai rezervată atunci când trebuie să mintă sau să ascundă lucruri. Se eschivează, însă, ușor din situații neplăcute.

ADVERTISEMENT

Berbec
Femeile Berbec nu se pot abține atunci când trebuie să mintă, când se văd nevoite să le facă pe plac persoanelor în compania cărora se află.

Taur
Femeile Taur mint cu zâmbetul pe buze, fără resentimente sau regrete. De obicei, mint când vor ceva sau când au un interes. Ar trebui să fii cu băgare de seamă dacă ai de-a face cu o astfel de femeie.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Este aproape imposibil să le prinzi cu minciuna. Le poți privi în ochi, dar nu vei citi nimic. Sunt atât de sigure pe ele și atât de ascunse, încât nu vei ști niciodată că ai fost dus de nas.

Rac
Familiste, responsabile și foarte implicate, femeile din Rac mint atunci când trebuie să protejeze familia sau atunci când nu vor să rănească. Sunt atât de devotate, încât preferă să ia toată vina asupra lor, doar să nu te încarce pe tine.

ADVERTISEMENT

Leu
Nu o crede când se laudă cu jobul ei plictisitor, dar foarte bine plătit, vrea doar să te facă invidioasă pe succesul ei. Sunt obișnuite să mintă pentru a se simți importante, și mai valoroase decât restul.

Fecioară

Cum spuneam, Fecioara poate organiza crima perfectă, fără să fie prinsă. Este de o abilitate ieșită din comun. Te face din vorbe cât ai clipi.

Balanță

Mint ca să te facă să te simți bine și apreciat. Dacă îți va spune că ești cel mai bun, nu te umfla în pene, s-ar putea să fii departe de adevăr. Sunt obișnuite să mimeze multe lucruri și să te facă să crezi că te iubește.

Scorpion

Este greu să prinzi un Scorpioncu minciuna, pentru că îşi pregăteşte mereu un întreg scenariu înainte să deschidă gură sau înainte de a se apuca de o treabă. Te va minți uitând-se în ochii tăi pentru că are totul pus la punct până la cel mai mic detaliu.

Săgetător

Sunt destul de sincere nativele Săgetător, dar sunt și situații în care trebuie să ascundă adevărul sau să-l denatureze. Ar putea terce la minciuni nevinovate.

Capricorn

Nu sunt lingușitoare și nu agrează minciuna, dar ast anu înseamnă că ele nu mint. Ba da, dar cu un scop bine stabilit. De multe ori. nu știu să o facă și se dau singure de gol.

Vărsător

Nativele din Vărsător sunt prea comode ca să inventeze poveşti sau le este teamă că vor uita detalii importante. Minciunile lor sunt nevinovate şi adesea au rolul de a nu răni sentimentele celorlalţi.

Pești

Femeile din Pești sunt destul de empatice, de aceea nu prea apelează la tetripuri sau minciunele pentru a ieși la suprafață. Stau lângă tine, recunosc greșeala și încearcă s-o dreagă.

ADVERTISEMENT
Val de reacții după declarația Emmei Răducanu despre părinții ei: „Sună ca naiba!”
Val de reacții după declarația Emmei Răducanu despre părinții ei: „Sună ca naiba!”
Cornel Dinu, tot mai rău. „Nu mai iese din casă, s-a izolat de...
Cornel Dinu, tot mai rău. „Nu mai iese din casă, s-a izolat de oameni și parcă își dorește sfârșitul”
EXCLUSIV „Dintre foștii colegi, Popescu are caracterul cel mai josnic. Îl interesează doar...
EXCLUSIV „Dintre foștii colegi, Popescu are caracterul cel mai josnic. Îl interesează doar banii!”. Atac devastator la adresa ”Baciului” înainte de meciul Generației de Aur
Reacţia unui turist din UK care a vizitat pentru prima dată locul din...
Reacţia unui turist din UK care a vizitat pentru prima dată locul din România unde soarele "răsare" de două ori: "Fascinant"
Cu ce se poate ocupa fiul Romaniţei Iovan, la doar 17 ani: La...
Cu ce se poate ocupa fiul Romaniţei Iovan, la doar 17 ani: La 2-3 dimineața, mi-a venit ideea. M-am băgat în ceva greu
Brazilianca Izabel Goulart și-a expus posteriorul pe covorul roșu de la Cannes! Imaginile...
Brazilianca Izabel Goulart și-a expus posteriorul pe covorul roșu de la Cannes! Imaginile cu ținuta ei fac acum înconjurul internetului / Foto
CREȘTERE de 80% la PENSII pentru 3 milioane de românii. Șeful Casei de...
CREȘTERE de 80% la PENSII pentru 3 milioane de românii. Șeful Casei de Pensii spune CINE se ÎNCADREAZĂ
Cine este românul arestat pentru că ar fi spionat în favoarea Rusiei. Bărbatul...
Cine este românul arestat pentru că ar fi spionat în favoarea Rusiei. Bărbatul voia sa candideze pentru funcția de primar
Aurul din bucătărie. Ce nu știați despre țelină
Aurul din bucătărie. Ce nu știați despre țelină
Avion prăbuşit, nu există supravieţuitori!
Avion prăbuşit, nu există supravieţuitori!
Cum și când să cumperi cireșe? Expert în horticultură: „Cireșele de mai sunt...
Cum și când să cumperi cireșe? Expert în horticultură: „Cireșele de mai sunt de «poftă», nu au gustul celor de iunie. Mai mult, ce găsești acum pe tarabă sunt din import”
Mara Bănică, acuzații dure la adresa familiei lui Culiță Sterp: „Am văzut-o pe...
Mara Bănică, acuzații dure la adresa familiei lui Culiță Sterp: „Am văzut-o pe mama acestor Sterpi la Măruță. A crescut niște animale”