Life

Care sunt cele mai norocoase zile de naștere în funcție de zodie. Ești pe 3, 25 sau 30? Ai cele mai multe avantaje

Care sunt zilele cu beneficii pentru fiecare nativ la rând. Ce primesc de la astre și care sunt numerele care le aduc lucruri bune.
07.10.2022 | 23:40
Care sunt cele mai norocoase zile de nastere in functie de zodie Esti pe 3 25 sau 30 Ai cele mai multe avantaje
Care sunt zilele cu beneficii pentru fiecare nativ la rând. Ce primesc de la astre. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Care sunt cele mai norocoase zile în funcție de zodie. Ești pe 3, 25 sau 30? Ai cele mai multe avantaje. Numerologii anunță că sunt cele mai bune pentru a face schimbări personale și în domeniul profesional.

Care sunt zilele cu beneficii pentru fiecare nativ la rând. Ce primesc de la astre

Berbec

Persoanele născute sub acest semn zodiacal au două zile cu mare noroc: 14 și 28. Conform numerologiei, atunci când pică în calendar acestea se vor bucura de numeroase beneficii.

ADVERTISEMENT

Taur

Zilele extraordinare din punct de vedere financiar sunt 3 și 25. Ai ocazia să pui bani deoparte pentru că nu vei duce lipsă de venituri suplimentare.

Gemeni

Poți realiza lucruri frumoase și cu multe realizări profesionale în zilele de 13 și 30. Tot ce ai nevoie este un mic impuls din partea celor apropiați.

ADVERTISEMENT

Rac

Racul poate fi norocos pe 3, 25 și 31. În aceste zile se bucură de foarte multe lucruri frumoase, armonie și pace sufletească.

Leu

Compasiunea este cuvântul care te definește, în special în zilele de 6, 18 și 21. Astrele te ajută să fii deschis față de cei cu care interacționezi.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Ai puterea de a controla gândurile și ai noroc de liniște interioară în zilele de 2, 17 și 23. Sunt numere benefice în plan personal.

Balanță

Te numeri printre cele mai norocoase zodii, drept dovadă ai mai multe zile în care ești protejat de astre: 6, 12, 24 și 28.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Armonia și pacea ajung în viața ta pe 7, 13 și 30. Numerologii anunță că sunt zile numai bune pentru a te împăca cu persoane din trecut.

Săgetător

Misterul și personalitatea te fac să fii o persoană diferită față de ceilalți. Norocul te ajută să fii sociabil pe 5, 18 și 31.

Capricorn

7, 19 și 21 sunt cele mai disciplinate și mai armonioase zile pentru tine. Beneficiile vin pe partea privată, faci pace cu trecutul.

Vărsător

2, 13 și 27. Acestea sunt concentrate pe optimism, încredere și voință. Ai puterea de a schimba foarte multe lucruri.

Pești

Creativitatea și imaginația sunt scoase la suprafață în zilele de 23, 27 și 28. Firea artistică iese la iveală mai mult ca oricând.

ADVERTISEMENT