Life

Care sunt cele șase adevăruri ale vieții. Lidia Fecioru le explică pe toate

Care sunt cele șase adevăruri ale vieții. Lidia Fecioru le-a enunțat pe toate și a explicat totul despre ele. Iată regulile după care ar trebui să ne ghidăm.
25.03.2023 | 22:18
Care sunt cele sase adevaruri ale vietii Lidia Fecioru le explica pe toate
Care sunt cele șase adevăruri ale vieții, conform Lidiei Fecioru. Foto: Captură Antena 3
ADVERTISEMENT

Care sunt cele șase adevăruri ale vieții conform Lidiei Fecioru. Celebrul bioenergoterapeut a spus care sunt lucrurile după care fiecare om ar trebui să se ghideze în viața sa.

Care sunt cele șase adevăruri ale vieții, conform Lidiei Fecioru

Cele șase adevăruri ale vieții sunt unele simple pe care toată lumea ar trebui să le ia în considerare pentru fiecare acțiune pe care o întreprinde în viața lor.

ADVERTISEMENT

1. “Niciodată, dar niciodată nimeni nu te va iubi precum părintele tău”, este prima regulă a Lidiei Fecioru. Aceasta ne arată faptul că trebuie să ne apreciem părinții, indiferent de circumstanțe.

2. „Omul sărac are foarte puţini prieteni”, este cea de-a două regulă a vieții pe care o transmite Lidia Fecioru în pilda zilei. Acest lucru ne spune că banii sunt un factor pentru prietenie în ziua de azi

ADVERTISEMENT

3. „Multă lume respectă mai mult banul, decât omul” este cea de-a treia regulă a vieții pe care a spus-o Lidia Fecioru în emisiunea Adevăruri ascunse de la Antena 3.

Regulile de viață care ar trebui să ne ghideze pe toți

4. „Pe oameni nu îi interesează cum arată oamenii, ci cum gândesc”, este un lucru care ar trebui să le dea de gândit multor persoane care pun accentul mai ales pe aspectul fizic.

ADVERTISEMENT

5. „Atunci când eşti fericit, asculţi muzică, iar când eşti supărat, asculţi cuvintele”, spune Lidia Fecioru. Muzica este mereu ascultată și ne poate induce o anumită stare. Doar că înțelegem cel mai bine versurile când suntem în suferință.

6. „Omul clasifică după ochi două lucruri – tăria de caracter, atunci când nu are bani şi modul în care se comportă când le are pe toate.”, a spus Lidia Fecioru la Antena 3.

ADVERTISEMENT

Felul în care ne comportăm în lume are legătură și cu felul în care ne simțim față de noi înșine. De aceea, tăria de caracter se arată atunci când o persoană este săracă. Dar adevăratul test este atunci când cineva le are pe toate.

ADVERTISEMENT