Care sunt localitățile din România unde se vor organiza noi alegeri, în 11 octombrie. Decizia BEC

Flaviu Popa   
în HotNews
03/10/2020, 22:57
Care sunt localitățile din România unde se vor organiza noi alegeri, în 11 octombrie. Decizia BEC
BEC anulează alegerile din Moldova Nouă. Sursa foto: Inquam Photos/Octav Ganea

BEC a anunțat organizarea de noi alegeri pe 11 octombrie, în mai multe localități din România.

Biroul Electoral Central (BEC) a decis organizarea unui nou tur de scrutin pentru candidații la funcția de primar, aflați în situație de balotaj.

Se vor repeta, astfel alegerile într-o circumscripție electorală, în condițiile în care unele localități se organizează un nou tur de scrutin.

BEC a decis că vor fi reluate alegerile din trei localități din România

Așadar, se va organiza un nou tur de scrutin în comuna Rebra, județul Bistrița-Năsăud, comuna Ortișoara, județul Timiș și în comuna Balaci, județul Teleorman.

De asemenea, se va repeta scrutinul pentru funcia de primar în circumscripția electorală orășenească Moldova Nouă, județul Caraș-Severin.

BALOTÁJ, balotaje, s. n. Situație creată la o alegere când niciun candidat nu întrunește majoritatea de voturi cerută de lege. – Din fr. ballottage.

Între timp, președintele PSD Marcel Ciolacu cere anularea alegerilor de la Sectorul 1

Iohannis girează un sistem mafiot! Iohannis, nici omologii tăi din Africa nu ar face așa ceva!!! Să vezi cum useriștii fură voturile ca-n codru, cu jandarmii la ușă, dar tu să dai vina pe alții!!! În fapt, în fața camerelor useriștii au făcut circ și istericale, iar pe la spate fugeau în cârcă cu sacii cu voturi! INIMAGINABIL pentru o țară membră a Uniunii Europene!.

Toți acești hoți trebuie arestați urgent! Demisia VELA pentru că ți-ai pus interlopii în uniformă de jandarm să păzească hoții! PNL este părtaș la acest furt și trebuie să răspundă pentru că Guvernul lor de incompetenți și hoți a organizat alegerile! Vă asigur că lucrurile nu rămân așa! Toți veți ajunge la pușcărie! Vom sesiza toate instituțiile internaționale! Europa trebuie să știe cine sunteți, hoților!!! Alegerile au fost în mod evident fraudate și trebuie anulate!”, a scris Ciolacu pe Facebook.

Cu toate acestea BEC a refuzat cererea de renumărare a voturilor, astfel că Clotilde Armand este noul primar din S1.

Închide ×