Life

Care sunt persoanele cele mai predispuse să divorțeze, în funcție de data nașterii. Ele rămân singure toată viața

Cine sunt oamenii cu înclinație spre separare, în funcție de ziua de naștere. Care vor fi singuri până la finalul vieții.
07.06.2023 | 07:43
Care sunt persoanele cele mai predispuse sa divorteze in functie de data nasterii Ele raman singure toata viata
Cine sunt oamenii cu înclinație spre separare, în funcție de ziua de naștere. Care vor fi singuri până la finalul vieții. Sursa foto: freepik.com
ADVERTISEMENT

Care sunt persoanele cele mai predispuse să divorțeze, în funcție de data nașterii. Ele rămân singure toată viața. Numerologul Adam Stavarache a explicat totul pe îndelete în emisiunea Vorbește lumea, de la Pro TV.

Cine sunt oamenii cu înclinație spre separare, în funcție de ziua de naștere. Care vor fi singuri până la finalul vieții

Adam Stavarache a dezvăluit cine sunt oamenii cu înclinație spre separare, în funcție de ziua de naștere. Numerologul a declarat că luna iunie, a șasea din an, este despre înțelegerea cauzelor relaționare din viața noastră.

ADVERTISEMENT

Mai exact, cunoscutul astrologul susține că putem învăța și crește din relații pentru că suntem în luna familiei și căsătoriei. Acesta susține că uneori cei care vor fi singuri până la finalul vieții sunt legați de karmă.

Acest lucru este valabil în cazul persoanelor născute în zilele de 3 sau 12. Pot ajunge să divorțeze și pot rămâne toată viața singuri. Femeile născute pe 12, 21 și 30 sunt predispuse la divorț pentru că își critică foarte mult partenerul. Femeile de pe 3 rămân toată viața cu un bărbat, dacă și el decide asta.

ADVERTISEMENT

Cei veniți pe lume în zilele de 1, 10, 19 sau 28 au parte de mai multă statornicie. Tuturor bărbaților din datele acestea le place stabilitatea și nu vor să divorțeze, pe când femeile își găsesc greu un partener sau divorțează. Bărbații mai predispuși divorțului sunt cei de pe 19 sau 28.

Datele 2, 20, 29, 11. Cei de pe 11 foarte rar divorțează și în cazuri foarte extreme. Restul se pot despărți de partener, atât bărbații, cât și femeile. Cele de pe 2 și 29 își găsesc greu un partener, depinde de karma lor. Ideal ar fi să găsească bărbați de vârsta lor.

ADVERTISEMENT

Persoanele născute pe 4, 13, 22 sau 31 nu sunt predispuse la divorț în cea mai mare parte, însă bărbații sau femeile de pe 4 sau 22 pot ajunge în acest punct. Femeile de pe 5 și 23 sunt predispuse la divorț, în timp ce cele de pe 14 aleg să divorțeze, nu neapărat și bărbatul. Bărbații vor să rămână în mariaj.

Ce spune data nașterii despre predispoziția la divorț

Bărbații de pe 6, 15 și 24 nu sunt predispuși la divorț, însă aduc daune emoționale soției și ele ajung să ia decizia asta. În schimb, femeile de pe aceste date sunt predispuse la separare foarte rapidă, în afară de cele de pe 15, care stau într-o relație.

ADVERTISEMENT

De asemenea, bărbații născuți pe datele 7, 16 sau 25 sunt stabili, la fel și femeile de pe 7. Cele născute pe 16 și 25 sunt predispuse 100% divorțului, foarte importantă fiind comunicarea cu partenerul, pentru că orice lucru se poate rupe.

Numerologul a mai adăugat că persoanele născute pe 8, 17 și 26 se despart foarte greu de partenerul de viață, însă e important să nu se căsătorească din interes material pentru că vor apărea automat despărțiri. Femeile de pe 17 pot atrage separarea.

Totodată, Adam Stavarache a mai spus că bărbații care au vibrația 9, 18 sau 27 sunt dependenți de femei și nu vor să se despartă ușor. Pe de altă parte, femeile născute pe 9, 18 și 27 pot atrage separarea pentru că au tendința să critice mult partenerul.

ADVERTISEMENT