Life

Care sunt plantele care aduc noroc și prosperitate în casă. Ce trebuie să ai în locuință

Ce flori vin cu noroc și bunăstare în locuință. Ce este bine să ții în apartament dacă vrei să atragi energiile pozitive.
27.05.2023 | 18:38
Care sunt plantele care aduc noroc si prosperitate in casa Ce trebuie sa ai in locuinta
Ce flori vin cu noroc și bunăstare în locuință. Ce este bine să ții în apartament dacă vrei să atragi energiile pozitive. Sursa foto: Pinterest. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Care sunt plantele care aduc noroc și prosperitate în casă. Ce trebuie să ai în locuință. Experții sunt de părere că acestea îmbunătățesc considerabil viața oamenilor și au puterea de a purifica aerul din interior.

Ce flori vin cu noroc și bunăstare în locuință. Ce este bine să ții în apartament dacă vrei să atragi energiile pozitive

Vastu Shatra a dezvăluit în cadrul unei emisiuni de la Antena 3 CNN ce flori vin cu noroc și bunăstare în locuință. Expertul a spus ce este bine să ții în apartament dacă vrei să atragi energiile pozitive și belșugul.

ADVERTISEMENT

Plantele ne conectează în mod inconștient la culoarea verde și au calități terapeutice, mai ales dacă sunt așezate în locurile potrivite. Una dintre acestea este planta de jad care este simbolul norocului și al energiei pozitive.

În plus, arborele denumit și „copacul banilor” simbolizează creșterea și regenerarea, în timp ce forma frunzelor sale atrag norocul. Și bambusul este asociat adesea cu bogăția și sănătatea datorită tulpinilor sale.

ADVERTISEMENT

Acestea funcționează ca purificatoare de aer și elimină poluanții din locuință. Specialiștii spun că planta trebuie să fie ținută în colțul de est al casei pentru a atrage cele mai bune intenții și lucruri binecuvântate.

Tulsi sau busuiocul sfânt „are o mare valoare medicinală, poate purifica atmosfera și ține țânțarii la distanță. Tulsi poate fi cultivat în fața sau în spatele casei, pe balcon sau ferestre, oriunde poate fi expus în mod regulat la lumina soarelui”, a mai spus Vastu Shatra.

ADVERTISEMENT

Ce alte plante atrag bogăția în casă

Pothosul este o altă plantă care aduce bogăție și noroc în casă. De asemenea, experții spun că această floare originară din China ajută oamenii să depășească obstacolele financiare. În plus, e perfectă pentru obținerea succesului în plan personal și profesional.

Totodată, palmierul areca atrage sănătatea, pacea și prosperitatea. Planta cu frunziș luxuriant umidifică aerul din interior și este ideală în birouri și case. Elimină energia negativă și vine cu foarte multe beneficii pozitive.

ADVERTISEMENT

Acesta mai este numit și palmierul fluture datorită formei sale și se găsește în toate supermarketurile din România. Este una dintre cele mai bine vândute flori din țara noastră, în ciuda faptului că nu are un preț foarte mic.

ADVERTISEMENT