Life

Care sunt șansele să ajungi miliardar. Trăsăturile feței pot face diferența între o viață simplă sau una plină de lux și opulență. Lidia Fecioru și Mihai Voropchievici au explicat totul

Ce destin poți avea în funcție de liniile chipului. Lidia Fecioru și Mihai Voropchievici spun cine poate fi miliardar și cine nu.
16.03.2023 | 20:58
Care sunt sansele sa ajungi miliardar Trasaturile fetei pot face diferenta intre o viata simpla sau una plina de lux si opulenta Lidia Fecioru si Mihai Voropchievici au explicat totul
Ce destin poți avea în funcție de liniile chipului. Lidia Fecioru și Mihai Voropchievici spun cine poate fi miliardar și cine nu. Sursa foto: antena3.ro
ADVERTISEMENT

Care sunt şansele să ajungi miliardar. Trăsăturile feţei pot face diferenţa între o viaţă simplă sau una plină de lux şi opulenţă. Energoterapeutul și numerologul de la Antena 3 au explicat totul despre aceste aspecte.

Ce destin poți avea în funcție de liniile chipului. Lidia Fecioru și Mihai Voropchievici spun cine poate fi miliardar și cine nu

Lidia Fecioru și Mihai Voropchievici sunt de părere că destinul poate fi ”ghicit” în funcție de liniile chipului. Cei doi consideră că aceste particularități ascund lucruri importante despre situația financiară și nu numai.

ADVERTISEMENT

Fruntea și buzele sunt doar două dintre trăsăturile care ne spun dacă vom fi miliardari, înconjurați de lux și opulență sau dacă vom duce un trai modest. Ne putem da seama dacă o persoană este norocoasă doar privindu-i chipul.

Renumita energoterapeută susține că fruntea este zona la care trebuie să ne uităm prima oară pentru că este un semn al bogăției pentru cei care s-au născut însemnați. Cei cu o frunte lată și proeminentă sunt oamenii care vor da lovitura în bani și afaceri.

ADVERTISEMENT

Oamenii care au alunițe, poziționate în special în centrul frunții, sunt cam ocoliți de soartă. Aceste semne indică probleme din punct de vedere financiar. În plus, vedeta spune că nu putem fugi de destin, indiferent de alegerile pe care le facem.

„Ar fi bine să nu îndrepți nici riduri, nici nimic. Există și oameni care au alunițe. Cele care nu aduc un echilibru sunt alunițele care se află pe centrul frunții sau în centrul ochilor”, a spus Lidia Fecioru, conform redactia.ro.

ADVERTISEMENT

Trăsătura care arată dacă vei fi bogat sau nu

O altă trăsătură care arată dacă vei fi bogat sau nu pe parcursul vieții a fost analizată de Mihai Voropchievici. Numerologul a precizat că obrajii pot spune dacă un om va aduna o avere considerabilă sau va duce o viață simplă.

Oamenii cu obraji proeminenți, cu buze cărnoase și cu o despicătură adâncă pe mijloc nu vor duce lipsă de nimic din punct de vedere financiar. Norocoși sunt și cei cu bărbia ridicată sau cu o gropiță în această zonă.

ADVERTISEMENT

De asemenea, cei care vor avea un adevărat succes sunt și cei cu urechi mici, dar cu un lob proeminent ce poate fi observat ușor de ceilalți. Mihai Voropchievici crede că aceștia vor reuși pe plan material în cursul vieții.

ADVERTISEMENT