Care sunt şansele Simonei Halep la Wuhan 2018. Opinia expertului WTA

Irina Aldea   
în Tenis
24/09/2018, 11:50
Care sunt şansele Simonei Halep la Wuhan 2018. Opinia expertului WTA GALERIE FOTO
Care sunt şansele Simonei Halep la Wuhan 2018. Opinia expertului WTA

Ce şanse are Simona Halep la Wuhan 2018. Românca din fruntea clasamentului mondial este principala favorită la turneul organizat în China; porneşte, deci, din pole-position, iar expertul WTA vorbeşte despre care sunt şansele de reuşită ale jucătoarelor de top aflate în concurs la Wuhan. Vezi toate detaliile despre meciurile de la WTA Wuhan accesând aplicaţia de mai jos: scoruri game cu game, programul complet al meciurilor şi toate rezultatele zilei din China.

Expertul WTA a analizat din mai multe puncte de vedere, pe baza tabloului principal şi a meciurilor care se vor disputa în această săptămână în China, care sunt şansele Simonei Halep de a avea un parcurs cât mai lung la primul ei turneu după eliminarea timpurie de la US Open 2018, mai ales că tragerea la sorţi de vineri nu i-a adus prea mult noroc liderului mondial din WTA. Fosta legendă a sportului alb, Mary Pierce, scrie, într-un articol publicat pe site-ul oficial al WTA, că se aşteaptă ca Simona Halep să ajungă cel puţin în semifinalele turneului. Când joacă Simona Halep la WTA Wuhan. Are bye în primul tur.

Care sunt şansele de reuşită ale Simonei Halep la Wuhan 2018

“Sfertul superior al tabloului este puternic, cu jucătoare precum Simona Halep şi Elina Svitolina. Dumnezeule, e o alegere dificilă, însă o să merg pe mâna lui Halep că va ajunge în semifinale deoarece simt că este cea mai încrezătoare în momentul de faţă”, a scris Mary Pierce pe site-ul oficial al WTA. Va fi de asemenea interesant de văzut atitudinea din teren a ucrainiencei Elina Svitolina, care a apelat la numeroase schimbări pentru a simţi că evoluează cu adevărat.

Svitolina s-a despărţit de curând de Thierry Ascione după ce nu a reuşit să aibă rezultate prea bune în acest an la turneele de Grand Slam. Ucraineanca va fi antrenată de către veteranul Nick Saviano, care a mai lucrat cu Eugenie Bouchard şi Sloane Stephens. Sub atenta supraveghere a lui Saviano, Bouchard a pătruns în urmă cu 4 ani în Top 10 WTA. Elina Svitolina va evolua în turul secund la Wuhan împotriva bielorusei Aryna Sabalenka, în timp ce Simona Halep o va întâlni pe Dominika Cibulkova, care a trecut în turul inaugural de Monica Niculescu, scor 6-4, 6-3.

Închide ×