Fotbal intern

Care sunt sumele negocierii dintre FCSB și Alexandru Albu. Ce oferă Gigi Becali pentru transferul fundașului. Update Exclusiv

12.08.2020 | 10:50
Care sunt sumele negocierii dintre FCSB si Alexandru Albu Ce ofera Gigi Becali pentru transferul fundasului Update Exclusiv
ADVERTISEMENT

Alexandru Albu la FCSB este un transfer pe care Gigi Becali îl dorește, dar doar în condițiile financiare pe care le propune patronul roș-albaștrilor. Fundașul a terminat împrumutul la Clinceni și aparține de Concordia Chiajna.

FANATIK a aflat care sumele negocierii dintre FCSB și Alexandru Albu. Cât cer ilfovenii pentru un transfer al lui Albu, ce oferă Gigi Becali, ce șanse sunt ca stoperul care s-a remarcat la Academica în ultimele luni să ajungă în cantonamentul de la Berceni.

ADVERTISEMENT

UPDATE 12 august, ora 10:32 / Cristian Tănase, președintele Concordiei Chiajna, a confirmat în această dimineață informația oferită marți în exclusivitate de FANATIK că i-a cerut lui Gigi Becali suma de 400.000 de euro, în două tranșe, pentru transferul lui Alexandru Albu la FCSB, dar spune că mutarea are șanse mici de a se perfecta.

„Din punctul meu de vedere, nu cred că mai putem vorbi despre un transfer al lui Albu la FCSB. Nu cred că va fi FCSB pentru că nu există niciun interes clar din partea celor de acolo. E exclus să le forțăm mâna celor de la FCSB. Ar fi un regres pentru el să-l readuc la Concordia Chiajna, dar îi doresc să plece la mai bine. Noi am cerut 150.000 de euro și, dacă va convinge, alți 250.000 de euro vara viitoare. Nu am primit nicio contraofertă pentru el. Sunt oferte concrete de la alt club din Liga 1. Nu se apropie de pretențiile noastre, dar vom vedea”, a declarat Cristian Tănase pentru Gsp.

ADVERTISEMENT

ȘTIRE INȚIALĂ 11 august, ora 15:41

Gigi Becali vrea să-l ia pe Alexandru Albu la FCSB gratis un an și să achite 100.000 de euro abia în vara lui 2021!

FCSB are o problemă în zona fundașilor centrali, atât numerică, dar și de valoare pentru ambițiile clubului. În acest moment, Toni Petrea se bazează doar pe doi stoperi de meserie, Andrei Miron și Iulian Cristea.

Gigi Becali mai vrea să aducă un fundaș central, iar numele lui Albu a fost cel mai vehiculat. Mai mult, s-a discutat și cu cei de la Chiajna, clubul de care aparține jucătorul, dar și cu Albu. Fiecare și-a spus punctul de vedere.

ADVERTISEMENT

Din informațiile FANATIK, Gigi Becali nu vrea să plătească acum niciun ban pentru Albu. Le-a propus ilfovenilor să-l ia împrumut un an, cu obligație de cumpărare abia în vara lui 2021, când FCSB să achite Chiajnei 100.000 de euro. Este singura ofertă a lui Becali, care nu vrea să facă niciun pas înapoi. Ne-negociabil!

Becali ar încerca între timp, așa cum a dezvăluit site-ul nostru, și marea lovitură numită Kevin Boli, care se pregătește să plece de la CFR Cluj liber de contract. Dar francezul pare tentat cu un salariu foarte mare în Turcia, la Samsunspor, așa cum a scris presa de acolo.

ADVERTISEMENT

Concordia Chiajna cere 150.000 de euro acum! Albu e căutat și de Clinceni, Voluntari și UTA

Revenind la negocierile transferului lui Alexandru Albu de la Chiajna la FCSB, să punem în balanță și cerințele clubului de care aparține jucătorul.

S-a vehiculat o sumă de 500.000 de euro pentru Albu, ceea ce i-a făcut pe apropiații lui Becali să exclame: „Totuși, noi vrem să-l luăm doar pe Albu, nu vrem să cumpărăm toată echipa de la Chiajna!” O ironie subtilă, pentru că în realitate pretențiile Chiajnei sunt undeva pe acolo.

„Aproape la fiecare meci am Biblia cu mine în ghiozdan. O ţin şi în maşină când conduc. M-aş duce la Muntele Athos pentru că toată lumea ar trebui să meargă să se roage. Dacă nu ne rugăm, uitaţi ce se întâmplă” – Alexandru Albu

FANATIK a aflat că divizionara secundă vrea acum 150.000 de euro de la FCSB pentru Albu, iar vara viitoare, dacă fundașul confirmă și Becali îl vrea în continuare, încă 250.000 de euro. Adică 400.000 de euro preț total de transfer!

Există informații că de jucător mai sunt interesate trei echipe de primă ligă în acest moment: Clinceniul unde a jucat anul ăsta, FC Voluntari și nou-promovata UT Arad!

Alexandru Albu e convins că ar face față la FCSB dacă se va ajunge la un acord de transfer

Alexandru Albu și-ar dori foarte mult să ajungă la FCSB și este convins că va face față la echipa lui Gigi Becali. Dar mutarea nu depinde doar de el, ci de modul cum cluburile vor ajunge (dacă o vor face) la un numitor comun.

Sunt bucuros că FCSB mă dorește, îmi doresc să ajung acolo, e ceva de vis. Știu că pot face față cu brio, nu-mi fac probleme. Aș avea acolo lângă mine jucători foarte buni, așa că aș putea crește și eu, dar momentan sunt doar discuții, așteptăm.

Eu știu ce pot, știu ce fel de jucători sunt, dar dacă joci doar la echipe mici e normal ca lumea să spună că nu te-ai descurca la FCSB. Joc cel mai bine fundaș central, dar m-am obișnuit și la mijloc. Sunt discuții între cluburi acum, așteptăm, eu sper să se rezolve”, a spus fundașul pentru Digisport.

  • 500.000 de euro este cota fundașului care împlinește 27 de ani peste câteva zile, pe 17 august
  • 16 meciuri a disputat Albu pentru Academica Clinceni în 2020, fiind împrumutat de la Chiajna pe 9 ianuarie
ADVERTISEMENT