Life

Care sunt talentele ascunse care le pot aduce bani zodiilor. Mihai Voropchievici, sfaturi pentru nativi

Care sunt talentele ascunse ale zodiilor. Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit care sunt calitățile din care ar putea face și bani nativii din horoscop.
21.05.2022 | 21:21
Care sunt talentele ascunse care le pot aduce bani zodiilor Mihai Voropchievici sfaturi pentru nativi
Talentele ascunse ale zodiilor cu Mihai Voropchievici. Așa pot face bani. Foto: Colaj Fanatik / Antena 3
ADVERTISEMENT

Mihai Voropchievici a dezvăluit care sunt talentele ascunse ale zodiilor, dar care le pot aduce bani.

Talentele ascunse ale zodiilor cu Mihai Voropchievici. Așa pot face bani

Berbec

Conform declarațiilor numerelogului Mihai Voropchievici, Berbecii sunt oameni de acțiune care pot avea un mare succes în afaceri. Soluția pentru a face bani este să renunțe la lene, o stare care îi „lovește” pe acești nativi pe parcursul zilei.

ADVERTISEMENT

Taur

Talentul ascuns al Taurilor este arta gastronomiei. Mai mult, acești nativi găsesc o formă de artă în orice fac.

Conform spuselor lui Mihai Voropchievici din cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3, adevărații bucătari sunt zodia Taur, meserie din care pot face bani.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Gemenii pot deveni avocați, având un talent pentru comunicare. De asemenea, sunt foarte buni în a vinde lucruri, activitate din care ar putea obține câștiguri financiare.

Rac

O calitate a nativilor din zodia Rac este că sunt foarte răbdători. Mihai Voropchievici îi numește pe aceștia „mămica răniţilor”.

ADVERTISEMENT

Cariera pe care o pot urma aceștia este legată de educație și pot deveni chiar și psihologi sau ghizi spirituali.

Leu

Leii sunt foarte motivați și își iubesc munca. De asemenea, Mihai Voropchievici  a dezvăluit că multe vedete sunt născute în această zodie. Ceea ce își doresc cel mai mult nativii Leu este certitudinea.

ADVERTISEMENT

Fecioara

Activitatea care le poate aduce bani Fecioarelor este legată de modă. Totuși, această zodie poate și să exceleze în zona de programare. Venituri frumoase pot obține și dacă lucrează în birouri de consiliere sau îndrumare.

Balanță

Calitatea lor ascunsă este acea de a convinge ușor oamenii – sunt șarmanți și oamenii au o părere bună despre ei.

Scorpion

Pasiunea lor este pentru logică, așa că se orientează spre domenii în care aceasta este predominantă – slujbe care se bazează pe matematică, fizică, medicină.

Săgetător

Talentele ascunse ale Săgetătorilor sunt multiple – de la istorie, la arheologie sau muzică. Săgetătorii pot fi inclusiv actori și indiferent ce fac, vor avea succes.

Capricorn

Capricornii au talente practice – pot fi sportivi de performanță sau dansatori. Talentul lor adevărat este de a nu renunța, chiar dacă nu le iese ceva bine din prima.

Vărsător

„Vărsătorii sunt oamenii viitorului. Au zeci de talente. Se remarcă în dans, pictură, sport, pictură”, spune Mihai Voropchievici despre aceasta zodie.

În schimb, se plictisesc repede și renunță când lucrurile devin mai grele.

Pești

Peștii sunt emoționali și tocmai de aceea au talent în muzică sau pictură. Au un har de a repare tot ce este stricat.

ADVERTISEMENT