News

Care sunt țările cele mai detestate de români. Un vlogger englez a elucidat misterul

25.12.2020 | 19:57
Care sunt tarile cele mai detestate de romani Un vlogger englez a elucidat misterul
Germania, Marea Britanie și SUA sunt la loc de cinste în acest top. Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Te-ai întrebat vreodată ce țări detestă românii? Ei bine, un vlogger venit din Marea Britanie a cutreierat în lung și în lat străzile din Capitală tocmai pentru a elucida acest mister.

Nu mică i-a fost mirarea când a aflat că un loc „de cinste” în acest top îl ocupă chiar statul în care s-au născut și în care jură să rămână până la sfârșitul zilelor. E drept că are o companie selectă, alături de Ungaria, Germania sau Statele Unite ale Americii, iar motivele sunt care mai de care mai trăsnite.

ADVERTISEMENT

Dacă nu ne credeți pe cuvânt, vă veți convinge cu siguranță urmărind videoclipul de mai jos. Apăsați „Play” și ascultați cu atenție ce sentimente nutresc compatrioții noștri când vine vorba despre alte popoare, mai mult sau mai puțin „prietene”.

Ce țări detestă românii? Ne lămurește un vlogger britanic

Nu-mi place deloc Germania. Nu așa arată o țară democratică. E comunism în toată regula acolo”, este discursul plin de patos al unui domn de vârstă mijlocie, în timp ce un tânăr nu se sfiește să condamne Statele Unite Ale Americii pentru marile probleme geopolitice.

ADVERTISEMENT

Și Anglia pare să ocupe un loc fruntaș în topul țărilor pe care românii le detestă. De vină este „Satana”, care și-a făcut un obicei din a bântui prin Regat și a reușit să ne sperie compatrioții. „E foarte ciudat”, ne transmite o domnișoară.

Dintr-un astfel de clasament nu pot lipsi vecinii maghiari. Dacă ai adus, fie și preț de o clipă în discuție contextul istoric ai răsucit cuțitul în răni adânci, vechi de sute de ani.

ADVERTISEMENT

Nici China nu se numără printre țările preferate de compatrioții noștri. Să fie oare din cauza coronavirusului care ne-a dat viețile peste cap de aproape 10 luni? Ei bine, nu.

E o țară extrem de poluată. Știu că fac puțină politică acum, dar trebuie să spun că legile nu se aplică deloc la ei când vine vorba despre poluare.

ADVERTISEMENT

Se aplică doar în Statele Unite și în Europa. Asta chiar nu îmi place”, îi explică o tânără vloggerului britanic, în timp ce un altul mărturisește cu o sinceritate aproape dezarmantă că nu își iubește deloc țara în care s-a născut. Concluziile le trageți dumneavoastră, de îndată ce urmăriți videoclipul de mai sus.

ADVERTISEMENT