Careul de aşi: Patru români pentru patru finale

Adrian Căpriţă   
în Nicio categorie
27/07/2013, 11:01
Careul de aşi: Patru români pentru patru finale
Această săptămînă a fost foarte profitabilă pentru pariorii de tenis care au mers pe jucătorilor români. Conaţionalii noşti au reuşit să ajungă în faza semifinalelor la turneele...

Această săptămînă a fost foarte profitabilă pentru pariorii de tenis care au mers pe jucătorilor români. Conaţionalii noşti au reuşit să ajungă în faza semifinalelor la turneele săptămînii.

Cea mai răsunătoare prezentă este cea a lui Victor Hănescu, care joacă împotriva rusului Mihail Iujnîi pentru finală la Gstaad, Elveţia. Românul a ajuns aici după ce a trecut de Brown, Bautista-Agut şi Brands, cotele pentru victoriile lui fiind foarte bune. În meciul din primul tur a avut 1,50, a urmat 1,90 cu Bautista şi 2,00 pentru sfertul de finală. Casele de pariuri au oferit cota 2,50 pentru victoria românului în semifinală, în timp ce rusul are 1,50.

Sorana Cîrstea a reuşit şi ea să ajungă în semifinale la Stanford unde va da piept cu Cibulkova pentru finală. Meciul este văzut foarte echilibrat de bookmakeri care au oferit cota 1,90 pentru ambele jucătoare. Pe traseul spre finală românca a trecut de Morita, Vandeweghe şi Govortsova.

Cadanţu joacă şi ea pentru un loc în finala cu Svitolina, cota pentru victoria romîncei fiind 2,30 în timp ce adversara ei are 1,60.

Tot pentru finală joacă şi Marius Copil, însă de data aceasta la un challenger. Românul dă piept cu Artuneto, cota pentru victoria compatriotului nostru fiind 1,30.

Cel mai probabil vom avea cel puţin doi români în finale şi la cum arată lucrurile sunt şanse mari ca aceştia să fie băieţi.

Închide ×