Sport

Caris Levert de la Brooklyn Nets și-a rupt piciorul în timpul unui joc din NBA! VIDEO Ce reacții au avut LeBron, Pau Gasol și Dwyane Wade

13.11.2018 | 19:41
Caris Levert de la Brooklyn Nets sia rupt piciorul in timpul unui joc din NBA VIDEO Ce reactii au avut LeBron Pau Gasol si Dwyane Wade

Accidentare gravă în liga de baschet nord american. Caris Levert de la Brooklyn Nets și-a rupt piciorul în timpul unui joc din NBA disputat în deplasare, în compania celor de la Minnesota Timberwolves și încheiat cu victoria gazdelor! După ce a încercat un capac, în cădere, baschetbalistul american a alunecat și și-a prins piciorul sub greutatea corpului. Imediat jocul a fost oprit și ceilalți sportivi au făcut semne disperate către echipele medicale.

Caris a primit primele îngrijiri chiar pe parchet și a părăsit terenul pe targă, după minute bune. Jucătorii ambelor echipe nu și-au putut stăpâni lacrimilie, mai ales când au observat că piciorul lui Levert era rupt.

Caris Levert de la Brooklyn Nets și-a rupt piciorul în timpul unui joc din NBA!

Jucătorul celor de la Brooklyn Nets a ajuns de urgență la spital acolo unde a și fost operat. Mai multe staruri din NBA i-au transmis lui Levert mesaje de încurajare. Printre sportivii care au ținut să-i transmită câteva cuvinte lui Caris s-a aflat și LeBron James. Acesta i-a urat o însănătoșire rapidă, în timp ce Pau Gasol a scris pe o rețea de socializare că acesta este abia la începutul carierei și abia așteaptă să-l revadă pe terenul de baschet.

Caris Levert de la Brooklyn Nets și-a rupt piciorul în timpul unui joc din NBA! Mesaje
Mesajele trimise de mai mulți jucători din NBA după accidentarea lui Caris Levert

Dwyane Wade a scris și el că urăște pur și simplu accidentările și că se roagă pentru jucătorul lui Brooklyn Nets. Kevin Love a scos în evidență și debutul de sezon foarte bun făcut de Caris Levert. Acesta evoluează la Nets din 2016, an în care a fost draftat în runda 1, cu opțiunea numărul 20. Inițial cei de la Indiana Pacers l-au adus în NBA, dar conducerea a cedat drepturile asupra jucătorului speriată fiind chiar de problemele de sănătate pe care le avea Caris. Levert este absolvent al colegiului Michigan, formație pentru care a jucat preț de patru ani de zile.

  • 19 puncte marcase Caris Levert în meciul Minnesota Timberwolves – Brooklyn Nets