Life

Carla’s Dreams a fost făcut praf de un prezentator celebru de radio. Ce a zis despre artistul mascat: “Lipsit de educație, fals, dezamăgitor”

Carla's Dreams a fost făcut praf de un prezentator celebru de radio. Ce a putut să spună despre cântărețul din Republica Moldova.
27.05.2023 | 13:57
Carlas Dreams a fost facut praf de un prezentator celebru de radio Ce a zis despre artistul mascat Lipsit de educatie fals dezamagitor
Carla's Dreams a fost făcut praf, în direct. Ce descriere dură a primit artistul. Foto: Carla's Dreams / Facebook
ADVERTISEMENT

Carla’s Dreams a fost făcut praf de un prezentator celebru de radio. Acesta nu s-a ferit să își spună părerea despre celebrul artist, în direct.

Carla’s Dreams a fost făcut praf, în direct. Ce descriere dură a primit artistul

Carla’s Dreams a primit o descriere care nu i-ar face deloc cinste. Un prezentator celebru de la radio nu l-a perceput deloc bine pe celebrul artist.

ADVERTISEMENT

Andrei Niculae de la Virgin Radio este cel care nu are o părere bună despre artist. El l-a descris pe Carla’s Dreams ca fiind un om rău, lipsit de educație și fals.

Totul s-a întâmplat în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță de la Pro TV. În cadrul rubricii sosurilor iuți, prezentatorul de la radio a trebuit să vorbească despre doi artiști care nu i-au căzut deloc bine.

ADVERTISEMENT

„Numește doi artiști care au fost cei mai antipatici dintre invitații tăi la radio”, a fost provocarea lui Cătălin Măruță. „Pot să dau numele direct: Carla’s Dreams și Killa Fonic”, a zis el.

Ce descriere dură a primit Carla’s Dreams

Apoi, el a trebuit să spună și câteva cuvinte prin care să-l descrie pe artist. După ce a trecut puțin prin teamă, acesta a decis să citească întrebarea.

ADVERTISEMENT

„Vrei să citesc? Cătălin, ești un om drăguț, dar știi ce? Tot de la tine am învățat… că la un moment dat spui lucrurilor pe bune. Așa că băiatul a crescut”, a spus Andrei lui Cătălin Măruță.

Andrei Niculae l-a descris pe Carla’s Dreams: „Răutăcios, antipatic, poate lipsit de educație, puțin fals și dezamăgitor”, o descriere care nu îi face deloc cinste cântărețului.

ADVERTISEMENT

Într-un registru mai vesel, acesta a spus și de cine a fost îndrăgostit din showbizul românesc. Se pare că Jo Ioana a fost artista care i-a furat mințile pentru o bună perioadă de timp.

„Jo. Ioana Anuța. Nu știu dacă am zis vreodată treaba asta. Cred că știe cumva. Cred că s-a văzut pe mine (…)”, a mai spus prezentatorul de radio.

ADVERTISEMENT