Life

Carla’s Dreams, detalii despre masca pe care o poartă: ”Lumea nu e foarte deprinsă să înțeleagă”

Carla’s Dreams a spus de ce poartă mereu mască încă de când s-a lansat în industria muzicală. Vedeta de la Pro TV a mărturisit de ce se ascunde în spatele machiajului.
05.04.2022 | 09:48
Carlas Dreams detalii despre masca pe care o poarta Lumea nu e foarte deprinsa sa inteleaga
Carla’s Dreams a spus de ce poartă mereu mască: ”Este un preț pe care îl plătesc”. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cântărețul a oferit detalii despre masca pe care o poartă, nimeni neștiind în momentul de față cine este persoana pe care o păstrează secretă de ochii curioșilor. Artistul nu vrea să-și facă publică identitatea, la fel nici colegii săi de trupă.

Carla’s Dreams a spus de ce poartă mereu mască: ”Este un preț pe care îl plătesc”

Carla’s Dreams poartă mască pentru a se exprima mult mai ușor. Vedeta este o persoană foarte inteligentă, însă recunoaște că atunci când este acoperit de machiaj pe față reușește să fie foarte deschis cu ceilalți.

ADVERTISEMENT

Este un preț pe care îl plătește cu mare drag de o perioadă foarte lungă de timp, deși la un moment dat s-a zvonit că în spate se ascunde Andrei Țăruș. Vedeta apare mereu în faţa publicului telespectator sub numele de Sergiu.

„Masca e un preţ pe care îl plătesc cu drag! E mai uşor să vorbeşti când eşti mascat, într-un fel, dar nu e o lipsă de responsabilitate. Oricum, tot poţi fi taxat. În anumite cazuri, mă ajută să fiu mai deschis… În România, lumea nu e foarte deprinsă să înţeleagă.

ADVERTISEMENT

În anii trecuţi, am criticat atitudinea artiştilor mari din România pentru lipsa lor de asumpţie, de riscuri şi de investiţie în muzică. Înţeleg că ăsta este ritm natural pentru unii.

Pentru că în anonimat, după părerea noastră, sunt mai multe plusuri decât minusuri şi, atâta timp cât libertatea bate complicaţiile dictate de această decizie, poziţia noastră o să rămână neschimbată.

ADVERTISEMENT

Nu este simplu din cauza unui standard în permanentă schimbare a ceea ce înseamnă comerţ. Libertatea, la fel ca expunerea, costă şi din moment ce crezi în faptul că muzica este menită să fie auzită.

Îţi creezi un standard intern privind câtă libertate eşti gata să pierzi în schimbul a ceea ce crezi”, a dezvăluit Carla’s Dreams pentru wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Carla’s Dreams, mai cuminte când poartă mască

Juratul de la SuperStar România susține că machiajul pe care îl poartă mereu pe chip reprezintă un proiect. Din acest motiv artistul originar din Republica Moldova nu-și permite să facă toate lucrurile pe care și le dorește.

Mai mult decât atât, artistul spune că nu vrea să-și dezamăgească familia și prietenii, care cu siguranță, au foarte multe așteptări de la el. Totodată, Carla’s Dreams consideră că este mult mai cuminte când este mascat.

ADVERTISEMENT