Life

Carla’s Dreams, detalii despre președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski: ”El este un manager foarte bun”

Carla’s Dreams a făcut dezvăluiri neașteptate despre Volodimir Zelenski, președintele Ucrainei, care a devenit un simbol de pace în contextul războiului pornit de Vladimir Putin.
02.03.2022 | 17:01
Carlas Dreams detalii despre presedintele Ucrainei Volodimir Zelenski El este un manager foarte bun
Carla’s Dreams, dezvăluiri neașteptate despre Volodimir Zelenski. Părerea artistului despre președintele Ucrainei. Sursa foto: Instagram / hepta.ro. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Artistul și juratul emisiunii SuperStar România a oferit detalii despre șeful statului ucrainean la scurt timp după ce actorul de comedie a ajuns în fruntea țării. Se întâmpla în anul 2019. Bărbatul a promis atunci că va pune capăt războiului cu separatiștii susținuți de Moscova.

Carla’s Dreams, dezvăluiri neașteptate despre Volodimir Zelenski. Părerea artistului despre președintele Ucrainei

Carla’s Dreams, care este un cântăreț foarte talent, dar și extrem de inteligent, a făcut mai multe dezvăluiri despre Volodimir Zelenski. Vedeta de la Pro TV are numai cuvinte de laudă pentru președintele Ucrainei.

ADVERTISEMENT

În plus, artistul de pe Prut nu îl vede pe politician ca un simplu actor de comedie, ci ca un bărbat corect și cu foarte multă ambiție. Totodată, președintele ucrainean a lucrat ani la rând la prezentator TV, regizor și scenarist.

„Am urmărit în foarte de aproape alegerile. El nu este comediant, nu-l mai numiți așa și terminați să propagați ideea asta că un comediant a devenit Președinte. Nu. El este jurist ca și formare, asta e unu. Doi, el este producător de film și de conținut video.

ADVERTISEMENT

El a făcut timp de aproape 20 de ani sau ultimii 10 cel puțin, revelioane, filme. El este și regizor, și scenarist, el este și scriitor, el este și actor, da, de comedie.

El singur și-a creat compania lui, nu este un om sărac. Are o firmă cu sute sau mii de angajați în toată Ucraina. El este un manager foarte bun, hai să nu-l mai numim comediant și să-l numim Domnul Președinte.

ADVERTISEMENT

Nu e atât de simplu, el e un bărbat sofisticat, cu foarte multă ambiție și este un om cinstit”, mărturisea Carla’s Dreams în urmă cu 3 ani despre președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, la Europa FM.

Liderul din Ucraina se află în a șasea zi de război cu Rusia și rezistă în ciuda victimelor făcute de militarii lui Vladimir Putin. Volodimir Zelenski nu renunță și dorește integrarea țării în Uniunea Europeană cât mai curând.

ADVERTISEMENT