Life

Carla’s Dreams, reclamat pentru versurile pieselor sale. Care sunt melodiile luate la ”puricat”

Carla's Dreams are foarte multe melodii iubite de publicul din România, dar sunt și persoane care nu apreciază versurile pe care le scrie artistul din Republica Moldova.
25.06.2022 | 00:25
Carlas Dreams reclamat pentru versurile pieselor sale Care sunt melodiile luate la puricat
Ce piese interpretate de Carla's Dreams au fost reclamate la CNA: ”Le-au găsit câte ceva”. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Juratul de la SuperStar România a fost reclamat pentru unele dintre piesele sale. Vedeta de la Pro TV a recunoscut că a fost dat în judecată, precizând cum a ajuns în această situație și cum vede lucrurile acum.

Ce piese interpretate de Carla’s Dreams au fost reclamate la CNA: ”Le-au găsit câte ceva”

Carla’s Dreams a dezvăluit recent că trei dintre melodiile pe care le cântă pe scenă au fost reclamate de o asociație la CNA, dar din fericire, niciuna nu a fost interzisă pe posturile de radio și nici în televiziune.

ADVERTISEMENT

„Vă rog frumos, dați-ne în judecată, pentru că data trecută dosarele voastre au nimerit la un om deștept de la CNA. Au dat în judecată P.O.H.U.I. Îți spun un secretuț. Au dat în judecată trei piese.

Am vrut atât de tare să se nimerească la cineva, care pur și simplu să cenzureze piesa. O, doamne. Era superb dacă se întâmpla asta. Îți dai seama: «Basarabean, cenzurat în București de CNA».

ADVERTISEMENT

Eroina, Acele, la toate le-au găsit câte ceva. E o asociație care nu muncește. Îți imaginezi cum ar fi fost să fie piesele mele cenzurate pe radio și TV? Au nimerit la cineva deștept care a zis: «băieți, citiți legea». 

Și nu a reușit, dar așa de tare mi-aș fi dorit… Tu-ți imaginezi să cenzureze Eroina pe TV și radio statul român”, a mărturisit artistul în podcast-ul moderat de Mihai Morar, pe Youtube.

ADVERTISEMENT

Carla’s Dreams, detalii despre piesele pe care le scrie

Carla’s Dreams este foarte atent la publicul și la oamenii care-i ascultă piesele. Cântărețul caută cele mai bune variante pentru melodiile sale, motiv pentru care lansează pe piață numai variantele care sună excelent.

„Mie îmi e rușine de oameni, de oamenii noștri. Atunci când ne apucăm să scriem și eu mă gândesc și dăm play la piesă, înainte de mix, în studio, toți trebuie să închidă ochii și să își imagineze că ascultă ca altcineva.

ADVERTISEMENT

Și, dacă ne place atunci se materializează. Numai de oameni nu m-am eliberat încă, pentru că am un minim de recunoștință, care mă face bolnăvicios și multă lume îmi face observație în sensul ăsta. Vorbesc de public”, a completat cântărețul.

ADVERTISEMENT