Cele mai citite

Carlo Ancelotti a dat răspunsul pentru postul de selecţioner al Italiei! Ce a decis fostul antrenor al Milanului

Carlo Ancelotti este unul dintre principalii candidaţi pentru a-l înlocui pe Gianpiero Ventura la cârma naţionalei Italiei. Ce a decis antrenorul
19.11.2017 | 14:04
Carlo Ancelotti a dat răspunsul pentru postul de selecţioner al Italiei! Ce a decis fostul antrenor al Milanului

După ratarea calificării la CM 2018, selecţionerul Gianpiero Ventura a fost dat afară de la cârma naţionalei Italiei. Principalul nume vehiculat a fost cel al lui Carlo Ancelotti, însă antrenorul a refuzat oferta Federaţiei Italiene. 

Fostul tehnician al lui Bayern Munchen, în vârstă de 58 de ani, a negociat cu Federaţia, însă cele două părţi nu s-au înţeles după ce antrenorul le-a solicitat oficialilor federaţiei italiene introducerea unor reforme în Il Calcio, pentru a accepta postul.

Ancelotti, triplu câştigător de Champions League

Agentul antrenorului, Giovanni Branchini, a declarat: ”Consider că posibilitatea (preluării Italiei – n.r.) este exclusă. Carlo respectă pe toată lumea, dar el simte că nu este momentul potrivit pentru a veni pe banca tehnică a naţionalei”

Carlo Ancelotti a câştigat trei trofee Champions League, fiind antrenor ale unor echipe de top în Europa: Juventus, AC Milan, Chelsea, PSG, Real Madrid şi Bayern Munchen. Federaţia ia în calcul alte variante pentru postul de selecţioner: Roberto Mancini (Zenit), Massimiliano Allegri (Juventus) sau Fabio Capello (Jiangsu Suning) fiind cele mai vehiculate nume. 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CELE MAI CITITE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 865. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri