Sport

Carlo Ancelotti a răbufnit când a fost întrebat înaintea finalei Cupei Spaniei dacă își joacă postul la Real Madrid: ”Nu îmi risc viața, viața mea este bine”

Real Madrid se pregătește de finala Cupei Spaniei cu Osasuna, dar antrenorul Carlo Ancelotti a părut nervos când a fost întrebat de viitorul său la echipă.
05.05.2023 | 23:20
Carlo Ancelotti a rabufnit cand a fost intrebat inaintea finalei Cupei Spaniei daca isi joaca postul la Real Madrid Nu imi risc viata viata mea este bine
Real Madrid se pregătește de finala Cupei Spaniei cu Osasuna, dar antrenorul Carlo Ancelotti a părut nervos când a fost întrebat de viitorul său la echipă. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

După un sezon modest în campionat în care au fost tot timpul în umbra rivalilor de la FC Barcelona, ”galacticii” s-au răzbunat în semifinalele Cupei Spaniei când le-au administrat catalanilor o lecție de fotbal la returul de pe Camp Nou.

Carlo Ancelotti, deranjat înaintea finalei Cupei Spaniei de întrebările despre viitorul său la Real Madrid

În ultimele luni s-a speculat tot mai mult pe varianta că sunt șanse mari ca Real Madrid să se despartă de Carlo Ancelotti la finalul sezonului dacă acesta nu va aduce cel puțin un trofeu, astfel că finala Cupei Spaniei poate fi un punct de cotitură pentru antrenorul italian.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, tehnicianul formației ”blanco” neagă cu vehemență o astfel de variantă și anunță sus și tare că are o relație bună cu președintele Florentino Perez și își va duce la bun sfârșit contractul scadent în vara anului 2024.

”Nu îmi risc viața, viața mea este bine. Risc o finală de Cupa Spaniei și o semifinală de Champions League. După, orice s-ar întâmpla, viitorul meu este foarte clar, contractul îmi expiră pe 25 iunie 2024.

ADVERTISEMENT

Cred că astăzi nu este corect să vorbesc despre viitorul meu. Am o afecțiune extraordinară pentru președinte și e suficient. De asemenea, pentru suporteri, jucători și restul”, a declarat Ancelotti în conferința de presă premergătoare finalei Cupei Spaniei, conform publicației Sport.

Modric, singurul dubiu al lui Ancelotti

Antrenorul italian este conștient că nu va fi un meci ușor în ciuda diferenței de valoare și a anunțat că mijlocașul croat Luka Modric are unele probleme medicale și este incert pentru finala ce va avea loc sâmbătă, 6 mai, de la ora 23:00.

ADVERTISEMENT

”Să joci într-o finală generează întotdeauna multă emoție. Întotdeauna mă gândesc și le spun jucătorilor că ar putea fi ultima finală și trebuie să ieșim și să ne bucurăm de ea. Sunt meciuri speciale și ne pregătim cu toată dorința din lume.

Putem închide un cerc foarte frumos câștigând totul în două sezoane. Vom ieși să jucăm împotriva Osasunei fără să ne gândim la ce va fi a doua zi. Jucătorii ies să câștige o competiție. Știm că este un joc important pentru ei. Va fi foarte dificil și complicat să câștigăm trofeul, dar finalele sunt întotdeauna așa.

ADVERTISEMENT

Modric este o îndoială pe care o avem. S-a antrenat foarte bine, fără probleme, dar vom vedea. Vom evalua la finalul antrenamentului dacă este pregătit să joace. Ceea ce este clar este că o va face doar dacă fizic este 100%. Nu vom risca cu el”, a încheiat Ancelotti.

ADVERTISEMENT